Божена Петрівна

Місто: Львів
Вартість занять: від 220 до 250 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

9 pоків

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:


Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Якщо англійська для Вас- це щось незрозуміле,важке і страшне,-телефонуйте!
На наших заняттях Ви переконаєтесь,що немає нічого неможливого!

Звертайтесь,якщо:
1)Вам потрібен переклад наукової статті,анотації,рецензії,тощо;
2)Ви збираєтесь складати ЗНО з англійської мови чи міжнародний іспит;
3)Ви готуєтесь до вступу в магістратуру;
4)Вирішили покращити свій рівень.

В свою чергу пропоную:
1)гнучкий графік;
2)індивідуальний підхід з урахуванням усіх побажань;
3)забезпечення професійною літературою;
4)невимушену атмосферу.
А також привітність,терплячість і роботу на результат.


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Божена Петрівна



відгук про репетитора
Божена
11 грудня 2016, 15:25 #

Відвідую заняття впродовж трьох місяців за цей короткий термін результат на лице.Рівень знань і словниковий запас англійських слів значно зріс.Викладачка дуже приємна і терпляча)

відгук про репетитора
Божена Яцула
10 січня 2017, 09:02 #

Божено,дякую за відгук. З вами також приємно працювати,рада,що наші заняття приносять вам бажаний результат.

відгук про репетитора
Божена
11 грудня 2016, 15:31 #

Відвідую заняття впродовж трьох місяців за цей короткий термін результат на лице.Рівень знань і словниковий запас англійських слів значно зріс.Викладачка дуже приємна і терпляча)

відгук про репетитора
Саша
08 липня 2020, 12:53 #

дуже сподобався підхід до мене як до учня, і , що немало важливо, до людини. цікаве подання інформації та робота з нею. всі, хто буде навчатись з Боженою Петрівною отримають найвищі бали!

відгук про репетитора
Оля
30 березня 2017, 20:32 #

Дуже цікаві та ефективні заняття! Індивідуально підібрані різноманітні матеріали для кращого вивчення. І викладачка - дуже розуміюча, щира та привітна)

відгук про репетитора
Софія
29 травня 2017, 15:28 #

Готувалась до ЗНО з англійської мови з цим репетитором. Вчасно пройшли весь потрібний матеріал, за допомогою тестів та інших завдань змогла добре підготуватись і пристойно здати екзамен. Викладачка допомагла у тому щоб розкласти все по поличках в голові та застосувати вивчене під час написання тесту.

відгук про репетитора
Соломія
29 травня 2017, 16:00 #

Ходила на англійську мову протягом року, задоволена результатом. Цікаві матеріали для вивчення і викладач класно подає матеріал)

відгук про репетитора
Таня
22 червня 2017, 16:52 #

Відвідувала заняття протям пів року,готувалась до ЗНО . Викладач дійсно хороший за такий короткий час доступно та чітко пояснила потрібний мені матеріал ,визначивши рівень моїх знань. Дійсно майстер в своїй справі ,дуже вдячна за приємну співпрацю яка однозначно пішла мені на користь та покращила мій рівень знань з англійської мови!))

запитання репетиторові
sonel1
14 вересня 2017, 20:03 #

Доброго вечора, а в якому районі проводяться заняття?

відповідь користувачу сайту
Божена
15 вересня 2017, 07:17 #

Добрий день.В Галицькому.

відгук про репетитора
Наталія
27 вересня 2017, 13:34 #

Конкретніше будь ласка про місцезнаходження занять

відгук про репетитора
Олена
04 травня 2018, 16:41 #

Божена Петрівна-прекрасний репетитор.Вона доступно і легко пояснює матеріал.За короткий час помітно хороший результат. Завдяки їй, я на відмінно склала іспит. Дякую Вам за допомогу, підтримку та терпіння))

відгук про репетитора
Катерина
24 червня 2018, 12:44 #

Божена - замечательный преподаватель и очень приятный собеседник. Урок пролетал незаметно, очень интересно и насыщенно. После месяца занятий я чувствую результат. Спасибо!

відгук про репетитора
Руслан
24 червня 2018, 13:52 #

Божена Петрівна майже з нуля підготувала до ЗНО з англійської мови,класний репетитор як для підготовки до екзаменів,так і якщо просто потрібно підтягнути рівень англійської.

відгук про репетитора
Іванка
01 червня 2019, 14:05 #

Відвідувала заняття у Божени Петрівни трішки більше, ніж пів року. Мій рівень знань був насправді 0, оскільки і у школі і у виші вивчала іншу іноземну мову. Дуже вдячна репетитору, яка дійсно мене багато чому навчила і дала базові знання попри те, що я поєднувала вивчення англійської з роботою і не завжди виконувала всі домашні завдання. Сама будучи вчителем, хочу підкреслити методику викладання п. Божени, рівень зань та індивідуальний підхід, "гнучкість", терплячість, інтерпретацію понять і слів у дуже прості приклади з повсякденного життя, хороше почуття гумору і невимушену атмосферу як під час заняття, так і просто у спілкуванні. Щиро Вам дякую! І впевнено рекомендую!

відгук про репетитора
Галина
05 червня 2019, 08:21 #

Божена Петрівна стала для нас сімейним репетитором,адже ходжу сама і старший син,а в подальшому плануємо записати і 2 сина,вона навчила нас не боятися розмовляти англійською мовою,це не тільки спеціаліст у своїй сфері і людина з великим серцем,дуже доступно викладає,на заняття ходимо з великим задоволенням,дякуємо Божена Петрівна за таку нелегку працю і велике терпіння!!!

відгук про репетитора
Яніна
08 червня 2019, 19:52 #

Займаюся декілька місяців з Боженою,і вже грамотніше говорю та пишу.Я задоволена нашим результатом з англійської за такий короткий термін.
Багато практичних занять робимо.І матеріал Божена дає легко.А ще в неї багато терпіння.
Взагалі на заняттях цікаво.І посміятися можна)дякую,Божена.До зустрічі на заняттях)

відгук про репетитора
Павло Г.
19 червня 2019, 12:29 #

Займався з Боженою біля двох місяців для підвищення свого рівня англійської мови. Результатом задоволений, все сподобалось. Ціль за для якої ходив до репетитора виконав, за що їй велике дякую.
Рекомендую.

відгук про репетитора
Діана К
03 липня 2019, 13:13 #

Займалась з репетитором впродовж усього 11 класу,результат був на лице,рівень англійської значно покращився.Заняття безумовно допомогли при написанні зовнішнього незалежного оцінювання

відгук про репетитора
Даша
04 липня 2019, 18:37 #

Займалася з Боженою Петрівною близько 2 років. За цей час підтягнутий свою англійську, а також підготувалася до ЗНО (екзамен здала на високий рівень). Заняття цікаві та інформативно. Було дуже приємно навчатися)))

відгук про репетитора
Ірина
06 липня 2019, 07:54 #

п. Божена майстер своєї справи, дуже відповідально та старанно підходить до викладання англійської мови.
Мені приємно було співпрацювати з Вами. Бажаю Вам багато вдячних учнів

відгук про репетитора
Ostap
08 липня 2019, 06:10 #

Готувався з п.Боженою до ЗНО , це була чудова підготовка , не шкодую за ті гроші які витратив на вивчення Англійської , збираюсь продовжувати з нею навчатися аби скласти Міжнародний тест FCE

відгук про репетитора
Любоа
09 липня 2019, 11:27 #

Чудовий репетитор весь матеріал було подано у доступній формі.
Досить цікава форма подачі та спосіб навчання.
І як приємний додаток це вартість занять, яка досить таки є доступною в порівнянні з іншими репетиторами, які я моніторила на просторах інтернету)

відгук про репетитора
Рената
12 липня 2019, 12:27 #

Займалася з викладачем усього декілька місяців. За цей час я почала краще розуміти всі тонкощі англійської мови, так як матеріал подавався ясно і доступно кожного разу. Під час самого навчання була приємна атмосфера. Усі матеріали були завжди підготовані до заняття. Дуже крута, сучасна та грамотна викладачка, яка розташовує до спілкування. Якщо в мене не виходило прийти на зазначений час або день (а таке було частенько&#128520 Божена Петрівна підлаштовувалася і переносила заняття на інший час😇.
З нею легко та цікаво спілкуватися. Впевнена, що Божена всім надасть якісні знання, якщо людина буде цього хотіти та хоч трошки старатися😎.

відгук про репетитора
Олесь
13 липня 2019, 14:44 #

Займався англійською протягом двох років . Результатом задоволений. Якщо ви прагнете підвищити рівень англійської- вам до Божени Петрівни

відгук про репетитора
Оля
08 серпня 2019, 17:57 #

Для мене одним з найбільш важливих складових навчання було бажання прийти ще один раз. З Боженою було приємно вдосконалювати свою англійську. Все було доступно і цікаво, тому якщо хтось мене запитає кого я можу порадити з репетиторів англійської, то це однозначно буде Божена.

відгук про репетитора
Нестор
06 вересня 2019, 06:32 #

Чудовий репетитор у короткі строки допоміг підготуватись до іспиту! Рекомендую кожному, хто бажає підвищити чи відновити власні знання.

відгук про репетитора
Л
11 жовтня 2019, 18:21 #

Репетитор досить непоганий, но попереджаю підійде не всім. Божена Петрівна намагається тримати себе в руках, але зрозумійте не всі за раз чи два, три можуть зрозуміти певну тему. Б.П людина з почуттям гумору, но але кажу, якщо ви не розумійтн, то питайте хоть 10 раз, а ви в свою чергу пояснюйте доки не дійде до людини.

відгук про репетитора
Ольга
29 жовтня 2019, 10:33 #

Викладач дуже добре пояснює граматику. Завдяки їй я нарешті зрозуміла ті речі, які не розуміла роками, якось не загострюючи увагу на курсах і при самостійному вивченні англійської мови. Я дуже рекомендую індивідуальні заняття.
Також, видно, що в Божени Петрівни справді дуже багато викладацького досвіду.І вона працює на совість.
Хороша людина.

відгук про репетитора
Андріана
07 листопада 2019, 08:11 #

Неодноразово зверталася для перекладу наукових пвблікацій. Задоволена результатом і швидкістю на 1000%, Рекомендую.

відгук про репетитора
Віталій
19 листопада 2019, 06:19 #

Чудовий репетитор у короткі строки допоміг підготуватися до співбесіди, задоволений уроками повністю цікаво, весело, Божена Петрівна, дякую вам за ваші старання!!!

відгук про репетитора
Оксана
18 грудня 2019, 12:06 #

Дуже рекомендую викладачку!
Професійні і людські якості в тандемі із досвідом Божени спонукають вивчати мову. Пояснення доступні та доброзичливі. Займається моя донька і я також)) Результати очевидні! Тішуся, що зустрілися з Вами, Боженко.👍😍😍

відгук про репетитора
Марта
21 грудня 2019, 06:14 #

Рада що звернулась саме до Божени Петрівни. Адже, хороша подача матеріалу, інформативно, цікаво і результат помітний за меленький проміжок часу.
Рекомендую!

відгук про репетитора
Христина
26 грудня 2019, 08:05 #

Дуже хороша і приємна викладачка, я вчусь вже три місяці і багато чого вивчила)

відгук про репетитора
Olenka
26 грудня 2019, 08:46 #

Хороша людина та класний репетитор.
Доступне та легке подання матеріалу)

відгук про репетитора
Альбіна
05 січня 2020, 21:02 #

Дуже хороша репетиторка та приємна людина! Підбирає матеріал відповідно до рівня знань. Заняття завжди цікаві в які хочеться вникати та слухати! Ходжу впродовж півроку і дійсно задоволена тим, як покращується мій рівень англійської мови. Дякую, Божена!!

відгук про репетитора
Наталя
12 січня 2020, 14:41 #

Божена хороший репетитор і чудова людина. Вміє гарно підібрати матеріал, щоб краще зацікавити навчанням. Відповідально ставиться до роботи і завжди радіє за успіхи своїх учнів. Дякую Вам за терпіння!!!

відгук про репетитора
Софія
16 січня 2020, 15:24 #

Дуже хороша та приємна викладачка))Заняття продуктивні, і вивчення мови стає справді цікавим))

відгук про репетитора
Ярослав
30 січня 2020, 15:03 #

Я провів ефективно більше одного місяця у професіонального викладача англійської мови,я реально був вражений доступним мате рялом який мені з лекції на лекцію підготувавала пані Божена.Дуже терпляча і розумна людина.Не зважаючи що навчаюся за кордоном і мав не найкращий рівень пані Божена допомогла мені підтягнутися.Після півтора місяц тяжкої праці я став граматично володіти мовою дізнався багато чого нового.Але головне це бажання кожного з нас.Пані Божена буде готова кожному помогти у вивчені дуже важливої іноземної мови на даний момент Рекомендую

відгук про репетитора
Степан
02 лютого 2020, 20:21 #

Божена дуже професійно проводить заняття. Відчуваються її якості викладача. Підбирає матеріал відповідно до рівня знань. Матеріал викладає доступно і цікаво. Тому рекомендую Божену тим, хто хоче вдосконалити свої знання із англійської мови.

відгук про репетитора
Oksana
29 лютого 2020, 19:17 #

Відчувала репетитора 4 місяці.
Все дуже сподобалось, отримала багато нових знаннь і головне значно вищий рівень англійської))) Всім раджу😊

відгук про репетитора
Ангеліна
21 травня 2020, 06:12 #

Хочу сказати велике дякую Божені за підготовку до ЗНО. Я не думала, що я зможу щось вивчити , а завдяки Божені я багато чого нового навчилася. Божена дуже хороший репетитор та людина.Легко пояснює не забиваючи голову не потрібними матеріалами.

відгук про репетитора
Юрій
25 липня 2020, 11:09 #

Дуже задоволений результатом занять з Боженою Петрівною! Рік регулярного відвідування репетитора дозволив мені успішно скласти ЗНО з англійської мови. Заняття завжди були цікавими, насиченими та різноманітними. Божена Петрівна легко знайшла підхід до мене і зрозуміло пояснювала матеріал.

відгук про репетитора
Дзвенислава
12 вересня 2020, 11:35 #

Дуже хороший репетитор, подає інформацію зрозуміло та цікаво, без зайвого. Підготовкою до ЗНО задоволена, склала на 187 балів. Рекомендую!))

відгук про репетитора
Любомир
21 вересня 2020, 19:30 #

Божена Петрівна, справді, чудовий репетитор, доступно, на високому професійному рівні за коротки час зуміла підготувати до ЗНО. Дуже толерантна, добра та привітна людина. Щиро вдячний за допомогу. Усім рекомендую!)

відгук про репетитора
Volodymyr
28 вересня 2020, 09:10 #

Божена - дуже крутий репетитор із особистим підходом до кожного студента. Ретельно готується до кожного заняття, і підбирає цікаві теми для уроків. Завдяки Божені, вдалося добре здати ЗНО та підтягнути розмовний рівень англійської. Однозначно рекомендую!!!

відгук про репетитора
Volodymyr
28 вересня 2020, 09:10 #

Божена - дуже крутий репетитор із особистим підходом до кожного студента. Ретельно готується до кожного заняття, і підбирає цікаві теми для уроків. Завдяки Божені, вдалося добре здати ЗНО та підтягнути розмовний рівень англійської. Однозначно рекомендую!!!

відгук про репетитора
Остап
21 жовтня 2020, 15:09 #

Божена-дуже хороша людина та викладач,цікаво та зрозуміло пояснює матеріал.Перед тим,як піти до неї на репетиторство мої знання з англійської були дуже малі,і я сподівався хоча б на прохідний бал на ЗНО.Але після занять мій рівень знання англійської суттєво виріс.ЗНО я склав на 160.Дуже хороший викладач,всім рекомендую

відгук про репетитора
Петро
12 листопада 2020, 17:43 #

Для роботи потрібно було перекласти документ. Скористався послугами Божени і не прогадав. Все було зроблено якісно, швидко і вчасно. Дякую. Буду звертатись і надалі. Рекомендую!

відгук про репетитора
Сергій
24 листопада 2020, 09:34 #

Рекомендую Божену як прекрасного спеціаліста який вміє підібрати індивідуальний підхід і план навчання.
А також ідеально підходить мені для покращення розмовної англійської, шляхом підняття актуальних і насправді цікавих тем.
Неодноразово рекомендував своїм друзям і знайомим.

відгук про репетитора
Настя
25 травня 2021, 13:20 #

Дякую,пані Божено,за неймовірні заняття та підготовку до ЗНО, неймовірний викладач!

відгук про репетитора
Андрій
26 травня 2021, 16:27 #

Рекомендую. Чудовий репетитор. Доступно та зрозуміло пояснює теми, допомогла підготуватися до ЗНО. Порядна, добра та привітна людина.

відгук про репетитора
Марта
27 травня 2021, 10:32 #

Готувалась з пані Боженою до ЗНО і надзвичайно задоволена результатом. Весь необхідний матеріал завжди доступно та чітко подавався й водночас було приємно працювати з викладачем, який старанно й відповідально ставиться до своєї роботи.
Рекомендую!!!

відгук про репетитора
Оля
29 травня 2021, 09:48 #

Дуже рада, що зустріла саме Божену, яка допомогла мені у підготовці до ЗНО. Вона дуже хороший викладач. Дає увесь необхідний матеріал, викладає його доступно і зрозуміло, приділяє увагу домашньому завданню і його перевірці. Урок проходить дійсно продуктивно. Одним словом, учителем задоволена!

відгук про репетитора
Настя
18 червня 2021, 08:29 #

Готувалась з цим репетитором до ЗНО. За дев‘ять місяців мій рівень англійської помітно зріс. Ідеально зрозуміла всю потрібну граматику, а також збільшила словниковий запас. А також хочу додати, що репетитор приємна людина, яка справді може навчити)

відгук про репетитора
Наталя
22 червня 2021, 09:45 #

Дуже задоволена,що готувалась до ЗНО з Боженою Петрівною.Хороший підхід до кожного студента.Надає лише той матеріал,який потрібен на ЗНО.Легке і доступне пояснення,до кожної теми надає домашнє завдання,що не менш важливо.Окрім того,що хороший репетитор,ще й дуже хороша і позитивна людина.Щиро усім рекомендую!

відгук про репетитора
Денис
30 червня 2021, 12:17 #

Дуже хороший репетитор. Готували мене до ЗНО з Магістратури, програма і матеріал, структурований і зрозумілий. Не було нічого лишнього, дуже сильно подобається формат навчання, ти сам на 1 занятті пояснюєш, що саме тобі треба(як в моєму випадку ЗНО для Магістрів). Якщо буде потреба в подальшому вивчені англійської мови я обов’язково звернуся до Божени Петрівни.

відгук про репетитора
Вероніка
05 серпня 2021, 12:16 #

Займалась з репетитором пів року. Результатом задоволена, оскільки виклад матеріалу дуже структурований та зрозумілий. В моєму випадку ми починали практично з нульового рівня, а зараз можу розмовляти не боячись. Охочим вчитись однозначно рекомендую)

відгук про репетитора
Ярослав
14 листопада 2021, 11:29 #

Надзвичайні емоції після відвідування занять з Боженою 🤗
Завжди усміхнена, щира і життєрадісна 😌 На кожне заняття, як на свято. Ще жодного разу не вийшов після заняття в поганому настрої ☺️
Можна сказати репетитор, психолог, друг в одному лиці 😏😏😏
З приводу самих занять, то все на вищому рівні. Дуже зрозуміло і добре пояснює. Враховуючи, що я ще той "лінтяй", то домашні завдання я виконував сумлінно, принаймні пізніше, після певного періоду 🤭
Дуже задоволений Боженою 🤗🥰

Дуже рекомендую, якщо вам потрібно підтягнути, покращити ваш рівень англійської, або ж повністю почати вивчення з нуля 😌☺️

відгук про репетитора
Таня
31 березня 2022, 10:06 #

З усіх репетиторів, до яких я ходила, Божена найбільш припала до душі. Саме із Боженою я нарешті почала розмовляти, не боятися, не було внутрішньої напруги зовсім . Усі заняття пролітали як за декілька хвилин, приходила як до подруги, кожен матеріал теорії та практики був максимально насичений. Дуже якісний та індивідуальний підхід, враховує усі нюанси ,без водички і заїжджених фраз, завжди цікаві та різноманітні ідеї вивчення мови, щоразу аналіз й розбір помилок, круті lifehacks та інтерактивчики. Особисто відчула наскільки підвищився у мене рівень англійської мови як із граматичної частини, так і з розмовної. Дуже розуміюча, весела, добра, лояльна, грамотна та розумна викладачка. Після занять залишилися лише позитивні емоції та теплі спогади. Якщо Вам необхідно скласти ЗНО, ЄВІ, підвищити рівень мови чи просто поспілкуватися, аби розвинути розмовну мову - сміливо можете звертатися до Божени!

відгук про репетитора
Андрій
07 травня 2022, 07:28 #

Відвідував заняття впродовж 7 місяців,багато чого навчився,результат на лице.
Викладач дуже приємний,веселий,терплячий.
Дякую❤️❤️❤️


Додати коментар ↑ на початок