Информация о мастер-классе:
майстер-клас проходить у Гастропабі РАНЧО! За адресою Залізнична 21 у будні та вихідні з 15:00 по 20:00 у зручний для вас у цих проміжках час.
Майстер-клас проводиться від 2 до 15 людей за 1 сеанс, ви зможете дізнатись таємниці соусу, правельного та гармонійного розміщення інгридієнтів, що робити з булочкою щоб вона не розвалювалась, та на прикінці поласувати своїм бургером, або ж забрати з собою)
приходьте з дітьми та самі) це смачно та цікаво).
Гастропаб "Ранчо"
Телефон: (050) 207-5064
г. Львов, ул. Железнодорожная, 21
www.facebook.com/ranchopub/
В помещении ресторана проходят мастер-классы, а проводит их шеф повару Оксана Афанасьева.
Подробнее ...