Вікторія

Город: Киев
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по стилистике речи
- Репетитор по маркетингу и PR
- Репетитор по риторике

Стаж работы репетитором/преподавателем:

2 роки

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные

Место проведения занятий:

- не имеет значения

Дополнительная информация:

Піготую до вступу на факультети журналістики або видавничої справи - на іспитах ви вже точно знатимете, що і як робити, тож ваші шанси потрапити на бюджет в омріяний вуз зростуть в рази.

Допоможу у профорієнтації - поясню специфіку роботи журналістом/редактором і можливі перспективи, аби ви змогли зробити правильний вибір майбутньої професії. За потреби - покажу роботу газетної або телередакції зсередини.

Студентам молодших курсів допоможу підготуватися до фахових екзаменів або ж, що значно важливіше, підготую до влаштування на роботу. Ви навчитеся писати справжні журналістські тексти для друкованих або інтернет-видань, радіо або телебачення. Знатимете, чого на роботі від вас вимагатимуть. Допоможу грамотно скласти резюме, портфоліо та презентувати себе редактору. За можливості, посприяю працевлаштуванню.

Проводжу цікаві заняття, непереобтяжені нудною теорією. Акцент - на практичні вправи і отримання практичних навичок. Індивідуальний підбір програми навчання - відповідно до завдань, які стоять перед викладачем та учнем, специфіки вступних випробувань до вузу, побажань учня.

Перше пробне заняття - безкоштовне.

Коротке резюме:

Закінчила Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, спеціальність - Видавнича справа та редагування (продовжую навчання в аспірантурі). Навчалася на бюджеті.

Стаж роботи в журналістиці - 6 років (журналіст, редактор, медіааналітик). Працювала в щоденній всеукраїнській газеті, інтернет-виданні, на телебаченні (детальне резюме надішлю за запитом).

Викладала спецкурс для старшокласників (8-11 класи) з журналістики та медіаграмотності у спеціалізованій школі № 149 м. Києва.

Регулярно виступаю з майстер-класами та лекціями з журналістики, медіаграмотності, піару.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Киеве: Вікторія




Добавить комментарий ↑ в начало