Parhomenko Kateryna

Город: Ивано-Франковск
Стоимость занятий: от 365 до 605 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор польского языка
- Репетитор украинского языка
- Репетитор русского языка
- Репетитор румынского языка
- Репетитор турецкого языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Я працюю репетитором вже 9 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- не имеет значения

Дополнительная информация:

Звертаюся до всих,кому можуть бути корисними мої послуги!Наприклад до тих,хто хоче пов'язати своє майбутнє з іншою країною чи працювати з іноземцями у своій країні чи,можливо,просто подорожувати за кордон та могти спілкуватися або підтягнути свій шкільний рівень!Моі уроки не складаються з важкого заучування граматичних правил,а направлені на те,щоб якомога швидше допомогти вам почати говорити!

Граматичні конструкції з'являться в вашому умі природньо та поступово шляхом їх практичного застосування!Нарешті ви позбавитесь високого бар'єру перед говорінням!Дітям допоможу побачити,що вивчення іноземної мови це цікавий та захоплюючий процес!Моі уроки проходять у гарній невимушеній та приємній атмосфері!

Під час моїх занять я вкажу вам напрямок,в якому ви зможете рухатися при вивченні іноземної мови та надбанні словникового запасу!Ви раз і назавжди засвоїте методи вивчення бажаної вам мови та швидкого опанування навичок спілкування!! !Пропоную зв'язатися зі мною по скайпу, логін якого ekparhomenko! I wish you good success!Я желаю вам успеха!Życzę ci powodzenia!!!Vă urez succes!!!

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Ивано-Франковске: Parhomenko Kateryna



отзыв о репетиторе
Katrusyagirl
28 сентября 2018, 17:05 #

Дякую,вам,Катерино,за ваше чудове викладання!)Дуже цікавий і креативний підхід до навчання!Мені дуже приємно займатися з вами!Буду займатися з вами й надалі!))

отзыв о репетиторе
Nadezda19902001
28 сентября 2018, 19:22 #

Говорю 'дякую' за те,що займається зі мною і за ваші чудові емоції ,які ви вкладаєте при заняттях!В мене є прогрес-я не боюся говорити польською мовою)!Я по-справжньому полюбила цю мову!

отзыв о репетиторе
Pogrebyshe
24 ноября 2018, 05:28 #

Хочу подякувати чудовому репетитору,оскільки ви,Катерино,враховуєте мої побажання та мої здібності при навчанні мене мові!Тепер я користуюся мовою,не боячись помилок!!!Дякую ще раз!!!!

отзыв о репетиторе
sabinaEnglish
24 ноября 2018, 05:42 #

З вами дуже приємно займатися,адже я бачу свій поступ та в мене є стимул йти далі!До цього в мене була невпевненість в своїх силах,а тепер я вже користуюся мовою та не боюся робити помилки!Дякую,Катерино,за розмовну практику!


Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Ивано-Франковске