Ответы на ВНО по английскому языку 2013

Зовнішнє незалежне тестування буде проходити 8 червня 2013 року разом з іншими іноземними мовами, винесеними на ЗНО: німецькою, іспанською та французькою.

На ЗНО з англійської мови у 2013 році винесено 43 завдання, які потрібно зробити за 120 хвилин (дві повні години). У тестуванні будуть перевірятися навички учнів з читання, мовлення та письма.

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з англійської мови →

Структура ЗНО з англійської мови 2013


Перший блок - встановлення відповідності
11 завдань на ЗНО буде подано у вигляді логічних зв'язків. Наприклад, потрібно підібрати вірний заголовок до тексту, запитання до відповіді чи навпаки тощо.

Другий блок завдань - тести
5 завдань на ЗНО 2013 з англійської мови буде подано у вигляді тестів. Кожне завдання буде містити 4 варіанти відповіді, проте вірною буде лише одна.

Третій блок - заповнення пропусків
26 завдань на оцінюванні знань буде присвячено смисловій граматиці. Учневі потрібно буде заповнити пропуски у реченнях чи текстах одним із варіантів, що будуть вказані для кожного завдання. В пропуск може бути вставленим як одне слово, так і словосполучення.

Четвертий блок - творчий
У цьому блоці є лише одне завдання, проте за його виконання можна отримати аж до 14-и балів. Учневі подається певна комунікативна ситуація, за темою якої він має написати свою думку та обґрунтувати її.

Оцінювання відповідей на ЗНО з англійської мови


Завдання на ЗНО з першого блоку оцінюються в один бал, якщо відповідь надано вірно, та в нуль балів, якщо відповідь невірна або взагалі не надана.

У другому блоці правильна відповідь на ЗНО так само оцінюється в один бал, а невірна - в нуль балів. При цьому наявність двох та більше відповідей у другому блоці завдань не зараховується та оцінюється в нуль балів.

У третьому блоці завдань з англійської мови у 2013 році правильна відповідь - це один бал, неправильна відповідь або її відсутність - нуль балів.

Найбільше балів можна отримати за завдання з четвертого блоку. Максимально тут можна отримати 14 балів, які нараховуються за: зміст тексту учня (до 6 балів); зв'язність тексту та відповідність до формату, що був заданий (до 4 балів); обширне використання лексики (до 2 балів); використання вірної граматики (до 2 балів).

При цьому, якщо за зміст тексту учневі зараховано нуль балів, то на інші показники увага не звертається і учень отримує за це завдання загалом нуль балів. Аналогічно з лексикою та граматикою - якщо ці показники оцінені в нуль балів, все завдання оцінюється в нуль балів.

За ЗНО з англійської мови у 2013 році максимально можна отримати 56 балів.


Отзывы пользователей: Ответы на ВНО по английскому языку 2013



Комментарий
Sergio
25 октября 2015, 17:34 #

Не верно!!!


Добавить комментарий ↑ в начало