Ответы на ВНО по математике 2013

ЗНО з математики у 2013 році пройде у дві сесії. Це зв'язано з тим, що дуже багато абітурієнтів виявили бажання проходити тестування з математики. Адже сертифікат ЗНО буде потрібен всім тим, хто буде вступати до ВНЗ практично на всі спеціальності.

Дати тестування з математики: 12 червня 2013 року - перша сесія; 13 червня 2013 року - друга сесія.

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з математики (I сесія) →

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з математики (II сесія) →

На ЗНО з математики буде винесено 33 завдання, на виконання яких відводиться 2,5 години (150 хвилин). Учням заборонено користуватися будь-якими допоміжними матеріалами (калькулятор, збірник формул тощо). Єдине, що можна буде використовувати на ЗНО - це таблиця значень триногометричних функцій, яка подана у тестовому зошиті з математики.

Структура ЗНО з математики 2013 р.


Перший блок - тести
Таких завдань на ЗНО з математики винесено двадцять. На кожне з завдань пропонується п'ять варіантів відповіді, з яких лише одна є вірною. Абітурієнт має вказати вірну відповідь у бланку відповідей. В разі, якщо в бланку жодного варіанту відповіді не вказано, це прирівнюється до неправильної відповіді і бали не нараховуються.

Другий блок - логічні пари
Чотири завдання, винесено за ЗНО 2013 з математики, спрямовані на встановлення відповідності між двома колонками значень у завданні. В разі, якщо учень вірно встановив всі чотири відповідності, завдання вважається виконаним.

Третій блок - обчислення
Решта завдань, винесених на ЗНО 2013 з математики, спрямовані на визначення учнем короткої відповіді, у вигляді числового результату тієї розмірності, яка вказана в умові кожного з завдань.

Оцінювання відповідей на ЗНО з математики


Завдання першого блоку оцінюються в один бал. якщо завдання виконано правильно, та в нуль балів, якщо відповідь невірна або взагалі на вказана у бланку відповідей.

Завдання другого блоку можуть бути оцінені від нуля до чотирьох балів, в залежності від кількості правильно вказаних логічних пар.

У третьому блоці за правильно виконане завдання учень отримує два бали, а за неправильно виконане (або взагалі не вказану відповідь) - нуль балів. Для завдань цього типу один бал не ставиться взагалі.

При умові правильного виконання всіх завдань тестування з математики 2013 року учень може отримати 54 бали.


Отзывы пользователей: Ответы на ВНО по математике 2013




Добавить комментарий ↑ в начало