Майстер-клас "Міфи та малювання для дітей"



Уровень: для дітей 6-8 років
Стоимость: 200 грн (всі матеріали включені у вартість)
Продолжительность: 1 година
Направление: Рисование, живопись, Киев
  вул. Бастіонна 5а
  (067) 501-4993, (095) 661-3381



Информация о мастер-классе:


Ви хочете, щоб Ваша дитина, коли виросте, любила читати? Розбиралась в мистецтві? Була освіченою? – Тоді Вам треба вже зараз прищепити гарний смак та зацікавити дитину літературою та мистецтвом.

Ми розробили курс, який допоможе Вам це зробити.

Цікаві, інтерактивні, веселі теоретичні заняття зацікавлять дітей читати. Через вивчення міфів та легенд, діти дізнаються про витоки різних культур. А практичні заняття допоможуть закріпити знання та дадуть можливість спробувати різні техніки малювання.

Заняття будуть проходити два рази на тиждень. Один раз весело і теоретично, а другий раз креативно і практично.

Блок 1.
1. Стародавній світ. Чому люди не жили поруч з динозаврами? Що таке льодовиковий період? Звідки ми беремо інформацію про такі давні часи? – Практична частина: намалювати скелет динозавра.

2. Які тварини жили поруч з динозаврами? Які рослини існували в часи динозаврів? Які тварини досі існують з часів динозаврів? Практична частина: ботанічна ілюстрація аквареллю рослин юрського періоду.

3. Хто такі дракони? Що у них спільного з динозаврами? Найпопулярніші легенди про драконів. Практична частина: намалювати свою легенду про дракона.

4. В яких країнах є легенди про драконів? Де ці країни знаходяться на мапі? Як вони називались раніше? Які найпопулярніші легендарні герої є в цих країнах? Практична частина: намалювати легендарну історію.

5. Де в сучасній культурі згадуються дракони? Дракони позитивні чи негативні персонажі? – Практична частина: Намалювати сучасного дракона в техніці малювання на воді. Абстрактну картину домалювати лайнерами.

Блок 2.
1. Що таке міф? Чим міф відрізняється від казки? Найдавніші міфи, які знає людина. Практична частина: Зліпити з глини улюбленого міфічного або казкового персонажа.

2. Міфи шумерів. Хто такі шумери? Де вони жили? Вивчаємо карту. Як називається зараз країна, де жили шумери? Гільгамеш – головний герой шумерської міфології. Звідки ми знаємо про Гільгамеша. Практична частина: намалювати Гільгамеша на глиняній дошці.

3. Пригоди Гільгамеша. Читаємо міфи та вчимося їх розуміти. Практична частина: Робимо рельєф Гільгамеша.

4. Вивчаємо інших богів шумерського пантеону: Ану, Енліль, Енкі, Інанна. Практична частина: малюємо одного з богів в техніці кавового живопису.

5. Вавилон. Чому це місто легендарне? Що таке Вавилонська вежа? В чому загадка вежі? Де місто знаходилось на карті? Практична частина: малюємо Вавилонську вежу акриловими фарбами.

Блок 3.
1. Міфологія Давньої Греції. Грецькі боги та герої. Чим вони схожі на шумерських? Що таке пантеон богів? Де живуть грецькі боги? Практична частина: малюємо схему пантеону грецьких богів.

2. Острів Крит. Міфи острова. Дедал та Ікар. Народження Афродіти. Зевс та Європа. Малюємо на глиняних горщиках міф про острів Крит.

3. Геракл: спільне та відмінне з Гільгамешем. 12 подвигів Геракла. Практична частина: малюємо один з подвигів Геракла.

4. Афіна. Богиня мудрості, ремесел та «справедливої» війни. Богиня, яка дала ім’я столиці Греції. Практична частина: робимо метопу з фрагментом міфу про Афіну.

5. Деметра. Міф про Деметру і Персефону. Чому змінюються пори року? Як люди шанували землю та її дари. Практична частина: малюємо збір врожаю.

Блок 4.
1. Різдвяна міфологія. Що ми святкуємо на Різдво? Які різдвяні традиції існують? Практична частина: починаємо робити вертеп. Малюємо головних персонажів та вирізаємо їх з картону.

2. Вивчаємо, які традиції різдвяних свят прийшли з дохристиянської доби. Що таке колядки та щедрівки? Практична частина: розфарбовуємо вертеп.

3. Що таке вертеп? Яку історію він розказує? Звідки взялась ця традиція? Практична частина: склеюємо вертеп.

Всі матеріали включені у вартість.

Запис за телефонами: 068-270-70-86 та 095-661-33-81


Арт-студия "Ліхтарик"

Телефон: (067) 501-4993, (095) 661-3381
г. Киев, ул. Бастионная 5а

lihtaryk.com.ua
Мы всегда рады гостям и предлагаем знакомиться со студией вживую, но на случай, если Вы только собираетесь к нам, на этой странице можно узнать немного больше о студии. Самое дорогое и самое ценное для нас - это атмосфера и настроение, поселившихся в студии с первых ее дней.

Подробнее ...

Другие мастер-классы от Арт-студия "Ліхтарик"



Отзывы пользователей:




Добавить комментарий ↑ в начало