Безкоштовний майстер-клас "Веб майстер"



Уровень: 9-16 років
Стоимость: Безкоштовно
Продолжительность: з 17:00 до 18:00
Направление: Другое, Киев
  вул. Еспланадна, 20, 11 поверх, офіс 1104 (ст. м. Палац Спорту)
  (067) 542-8814
  Отправить сообщение



Информация о мастер-классе:


Logos Kids Academy запрошує всіх бажаючих дітей та підлітків віком від 9 до 14 років на безкоштовний та дуже цікавий майстер-клас з веб-програмування.

Пригадайте свій улюблений мультфільм! Впевнені, хоча б раз ви задумувалися: як саме вдається "оживити" героїв мультиплікацій? Хто створює цю магію на екрані? А як багато часу ви проводите в соціальних мережах чи здійснюєте інтернет-покупки?

А що скажете на пропозицію від Logos Kids Academy: прийти та спробувати зробити свою першу анімацію? Саме так! У вас є реальна можливість примусити картинку рухатись.

Logos Kids Academy запрошує всіх бажаючих дітей та підлітків віком від 9 до 14 років на безкоштовний та дуже цікавий майстер-клас з веб-програмування.

На майстер-класі ви дізнаєтесь багато цікавого не тільки про анімацію, а й про створення сайтів, додатків та інших ІТ-продуктів.

Реєструйтеся, спробуйте власні сили та розвивайтеся з Logos Kids Academy!

Програма майстер-класу
— Знайомство з HTML i CSS.
— Тренуємось писати HTML код, додаємо картинку, яка потім стане анімацією.
— Працюємо з CSS, прописуємо властивості картинки під наші вимоги: рухи та динаміку.
— За допомогою CSS додаємо анімацію, використовуючи відповідну властивість "animation".
— Прописуємо ключові моменти keyframes.

І готово! Результат: анімація найкращої професії дитинства - астронавта, який біжить в безкрайому космосі, чи балерини, що танцює партію з "Лебединого озера". Обирати саме вам!

Безкоштовно зареєструватися на майстер клас https://kyiv.lgs-kids.com/bezkoshtovnyj-majster-klas-veb-majster або за номером телефоному: (067) 542-88-14


Logos Kids Academy

Телефон: (067) 542-8814
г. Киев, ул. Эспланадная, 20 (11 этаж, офис 1104)

kyiv.lgs-kids.com
Logos Kids Academy - это внешкольное образование нового поколения, для развития и самореализации детей из IT. С помощью современных технологий мы развиваем у школьников знания о бизнесе, навыки общ...

Подробнее ...

Отзывы пользователей:




Добавить комментарий ↑ в начало