"МайстерШеф" завітав до Національного університету харчових технологій!
9 березня на студентів, викладачів і співробітників Національного університету харчових технологій (НУХТ) чекала цікава й пізнавальна зустріч із командою телеканалу СТБ, що готує та випускає в ефір кулінарне шоу "МайстерШеф" та учасниками попередніх сезонів.
У лабораторії теоретичних основ продукції ресторанного господарства кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся майстер-клас від учасниць 5-го сезону шоу Марини Яковенко і Наталії Левензон, повідомляє прес-служба університету.
Презентували проект кастинг-менеджер каналу СТБ Артем Душка-Іванов і помічник режисера знімальної площадки Анна Павленко.
Вони розповіли про умови участі у шоу, як пройти кастинг, разом із учасницями пригадали багато цікавих і курйозних моментів із зйомок 5 сезону та запросили всіх бажаючих на останні кастинги 6-го сезону.
А тим часом розгорталося головне дійство - гості готували десерт "Павлова" на французькій мерензі та основне блюдо - турнедо "Россіні" з гарніром-пюре із зеленого горошку і картоплі й соусом "бріош".
Для турнедо "Росінні" приготували пате із курячої печінки з ягодами, а для медальйонів взяли телячу вирізку. Всі свої дії майстрині детально коментували, вказуючи рецептуру страв й ділячись "фірмовими" секретами.
Студенти різних курсів охоче допомагали зірковим гостям - від підготовчих робіт (почистити й порізати овочі) до сервірування й прикрашання готового блюда. А наприкінці зустрічі на всіх чекала дегустація приготованих страв.
Зауважимо, що за традицією, що склалася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, майстер-клас транслювався у прямому ефірі на сусідні аудиторії, оскільки лабораторія не могла вмістити всіх охочих, та в мережі Інтернет.
джерело: vnz.org.ua
У лабораторії теоретичних основ продукції ресторанного господарства кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся майстер-клас від учасниць 5-го сезону шоу Марини Яковенко і Наталії Левензон, повідомляє прес-служба університету.
Презентували проект кастинг-менеджер каналу СТБ Артем Душка-Іванов і помічник режисера знімальної площадки Анна Павленко.
Вони розповіли про умови участі у шоу, як пройти кастинг, разом із учасницями пригадали багато цікавих і курйозних моментів із зйомок 5 сезону та запросили всіх бажаючих на останні кастинги 6-го сезону.
А тим часом розгорталося головне дійство - гості готували десерт "Павлова" на французькій мерензі та основне блюдо - турнедо "Россіні" з гарніром-пюре із зеленого горошку і картоплі й соусом "бріош".
Для турнедо "Росінні" приготували пате із курячої печінки з ягодами, а для медальйонів взяли телячу вирізку. Всі свої дії майстрині детально коментували, вказуючи рецептуру страв й ділячись "фірмовими" секретами.
Студенти різних курсів охоче допомагали зірковим гостям - від підготовчих робіт (почистити й порізати овочі) до сервірування й прикрашання готового блюда. А наприкінці зустрічі на всіх чекала дегустація приготованих страв.
Зауважимо, що за традицією, що склалася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ, майстер-клас транслювався у прямому ефірі на сусідні аудиторії, оскільки лабораторія не могла вмістити всіх охочих, та в мережі Інтернет.
джерело: vnz.org.ua
11.03.2016 | Теги: рынок образования |
Комментарии к новости «"МайстерШеф" завітав до Національного університету харчових технологій!»
Добавить комментарий | ↑ в начало |