Вікторія Миколаївна

Город: Сумы
Стоимость занятий: от 200 до 200 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по истории

Стаж работы репетитором/преподавателем:

7 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень
- усовершенствование высокого уровня знаний

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Цікава та результативна підготовка до ЗНО з історії України відповідно до оновленої програми УЦОЯО

Індивідуальний підхід, постійна допомога і координація процесу підготовки. Без зубріння і переписування, вчимося думати та виконувати правильно, працюємо з різними джерелами (документи, карти, відео, аудіо). Всі додаткові матеріали надаю безкоштовно.

Кількість занять на тиждень обговорюємо індивідуально (враховуючи рівень знань), зазвичай це 1-2 заняття.


Досвід роботи репетитором, вчителем загальноосвітнього навчального закладу
Освіта: магістр, викладач історії історик (диплом з відзнакою), магістр, менеджмент навчального закладу (диплом з відзнакою).

Сама успішно здавала ЗНО (2009 рік), працюю інструктором під час його проведення. Знаю, що воно за \"звір\", навчу не боятись його, а сконцентруватися на своїх знаннях та вміннях.

З радістю відповім на запитання, які цікавлять
- 0669273531 (viber, telegram)

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Сумах: Вікторія Миколаївна



отзыв о репетиторе
София
27 октября 2016, 16:34 #

Репетитор ОЧЕНЬ хороший! Все интересно, весело, увлекательно! Смотрели видео, слушали аудио, без исторической карты ни одно занятие не обходилось, тестов решали множество. Однозначно рекомендую!

отзыв о репетиторе
Анастасия
05 сентября 2018, 16:22 #

Благодарна за работу репетитору и мои результаты! Мне было очень приятно быть ученицей Виктории Николаевны) Я поступила на бюджет туда, куда и хотела...в первых числах рейтинга, буду получать стипендию с первого семестра!Спасибо!

отзыв о репетиторе
Елена
12 сентября 2018, 07:34 #

Репетитор - профессионал своего дела. Сдала историю на 194 балла! Все занятия очень интересны, материал воспринимался очень легко и запоминался)

отзыв о репетиторе
Іра
05 августа 2019, 09:44 #

Вікторія Миколаївна допомогла не просто успішно скласти ЗНО (174 б. (ДПА 10) (до занять набирала 105 б, або не склав), а полюбити предмет. Тепер я студентка історичного факультету бюджетної форми навчання! Дякую❤️

отзыв о репетиторе
Аліна
12 августа 2019, 08:15 #

Результат мого зно з історії склав 187 балів! Вступила до СУМДУ (перекладач) на бюджетну форму навчання. Дуже задоволена роботою репетитора, не тільки знаннями, а й дуже комфортною співпрацею. ЩИРО ВДЯЧНА!

отзыв о репетиторе
Анастасія
16 июля 2020, 13:33 #

Почала підготовку з Вікторією Миколаївною у листопаді, встигли пройти всю програму(в тому числі і пам'ятки), повторити вивчене за 1 заняття на тиждень. Порахували проміжні результати - 189 балів, чекаю на офіційні, але надзвичайно задоволена і викладачем, і атмосферою занять - все просто, щиро та не вимушено, а головне - результативно.

отзыв о репетиторе
Діана
26 августа 2022, 21:10 #

Написала НМТ на 200 балів, дуже подобались заняття, цікаво, легко. Навіть заздрю учням, які мають можливість слухати уроки Вікторії Миколаївни в школі. Супер репетитор, не пожалкуєте!

отзыв о репетиторе
Оля
26 августа 2022, 21:11 #

Починали заняття очно, але черз ситуацію в країні довелось переїхати за кордон. Навчання продовжили онлайн. Заняття так само залишилися цікавими, я полюбила історію (як і обіцяла Вікторія Миколаївна на першому занятті)). Дуже задоволена! Результат - 200 балів на НМТ. Дякую!

отзыв о репетиторе
Оля
07 сентября 2022, 11:49 #

Навчаюсь на бюджеті у Київському національному університеті завдяки 200 балам з історії. На першому занятті репетитор сказала: «Не хвилюйся, полюбиш історію, всеиздаси» так і сталось. Дуже вдячна!


Добавить комментарий ↑ в начало