Тарас Станіславович

Город: Львов
Стоимость занятий: от 155 до 155 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по истории

Стаж работы репетитором/преподавателем:

7 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя

Дополнительная информация:

Кандидат історичних наук, викладач. Підготовка до ЗНО та іспитів з Історії України. Заняття індивідуальні або у невеликих групах. Використання роздаткового матеріалу, тестові перевірки та обговорення на кожному занятті.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Тарас Станіславович



отзыв о репетиторе
Святослав
29 августа 2015, 18:15 #

Готувався з Тарасом до ЗНО з історії. Здав на 196. Дуже задоволений результатом. Гарно пояснює і звертає увагу саме на специфіку тесту. Усім рекомендую цього репетитора!!!

отзыв о репетиторе
мама учня
13 сентября 2015, 13:32 #

Прекрасний вчитель. Має свою методику запам'ятовування дат і систематизації подій. Мій син за короткий час здобув серйозних успіхів з історії. Рекомендую всім Тараса Станіславовича.

отзыв о репетиторе
Ігор
19 сентября 2015, 17:11 #

Пояснює толково. Предмет знає. Рекомендую

отзыв о репетиторе
леся
29 августа 2016, 20:27 #

З Тарасом Станіславовичем я досягла значних успіхів з історії і набрала високий бал. Завдяки цікавим бесідам непомітно для себе я почала розбиратися в історичних процесах та розклала по поличках необхідні дані для зно.

отзыв о репетиторе
Денис
30 августа 2016, 11:04 #

Завдяки Тарасу Станіславовичу я за короткий час переглянув своє відношення до історії. Практично з нульового рівня після кількох місяців роботи я добре здав ЗНО і поступив в омріяний вуз.


Добавить комментарий ↑ в начало