Міщенко Дарина Валеріївна

Город: Днепр
Стоимость занятий: от 160 до 220 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по истории

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Добрий день шановні учні та їх батьки! Мене звати Міщенко Дарина, я репетиторка з історії України, готую до ЗНО за власною методикою, викладачка приватної школи. Набираю учнів виключно з бажанням вчитися і здати на високий бал! Робота по підготовці до ЗНО можлива в 2 форматах: 1. Skype або zoom група виключно з 3 учнів (час 16.30-18.00) При такому форматі підготовка відбувається так само, як і при індивідуальному занятті, особиста перевірка тестів + всі навчальні матеріали 2. Індивідуальне заняття Методика викладання історії підготовки до ЗНО: до кожної теми: 1. Пояснення кожного запитання з 32 тем, що є програмою ЗНО з написанням конспекту; 2. Тести-на кожну тему по 2 варіанти (роздаються учневі для роботи вдома, я перевіряю до наступного уроку); 3. Презентація; 4. Робота з історичними картами; 5. Відео та аудіо уроки; 6. Картки з обов’язковими до вивчення термінами і датами, зображеннями пам'ятників, історичними портретами (роздаються учневі на кожну тему); 7. Робота з історичними джерелами; 8. Квізлет з датами. Напрямки підготовки: 1. Підготовка до ЗНО з історії України; 2. Шкільна програма 5-9 клас, 10-11 клас; 3. Підготовка до екзаменів, олімпіад, конкурсних робіт.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории ученика
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Освіта:
• Запорізький національний університет. Спеціальність – Історик. Викладач історії (2008-2012 рр.);
• Львівський національний університет ім. Франка. Спеціальність – Історик. Викладач історії (2012-2013 рр.)

Відзнаки і нагороди: переможець учнівських олімпіад з історії (2004 - 2008 рр.); переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Мала академія наук (2006-2008 рр.); переможець міжнародного конкурсу «Мій рідний край» від Союзу українок України (2008р.); похвальні грамоти за особливі досягнення у вивченні історії, подяки від ректору університету за наукову роботу, участь в університетських конференціях.

Особистий результат ЗНО по історії – 190 балів.

Додаткова інформація:

• викладаю українською мовою;
• заняття 1,5 год.;
• є можливість проводити скайп і zoom заняття

Вивчення історії та географії не буде важким, а буде проходити легко і запам’ятовуватися, що дозволить ефективно здати ЗНО, давайте вчитися разом!

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Днепре: Міщенко Дарина Валеріївна




Добавить комментарий ↑ в начало