Чечота Анна Романівна (репетитор+відеоуроки)

?????: Тернополь
: 160 ?? 500 ???.

:

- ????????? по истории

:

10 років

:

- не имеет значения
- усовершенствование высокого уровня знаний

:

- не имеет значения

:

- на территории преподавателя
- ??????-????????

:

РЕПЕТИТОР+ВІДЕОЛЕКЦІЇ.
Деталі мого проєкту (скопіюйте) https://anna-chechota.com.ua/

Нижче розписані формати навчання за якими працюю. Обирайте свій!
Мої учні здають ЗНО на 200 балів!
Для проходження курсу потрібно 80 занять по 1 год., або 40 занять по 1,5 год. Розробляю календарне, щоб ми все встигнули.
Погляньте частинку мого відео-уроку (скопіюйте) :https://www.youtube.com/watch?v=-_q5emwds0U
А також зайдіть на мою сторінку у фейсбуці: Анна Чечота

Формат навчання 1(лише репетиторство)
Структура уроку:
1)Тестові завдання для перевірки попередньої теми
2)Усне опитування учня (-ів). (Допоміжні матеріали: картинки, карти, портрети)*.
3)Пояснення нового матеріалу відбувається за допомогою мультимедійної-презентації з досить лінійною послідовністю кадрів (+відео, анекдоти, карикатури). У цей час учень(-і) записує чи виділяє все важливе на роздрукованому листочку-конспекту мною розроблені. ЖОДНИХ КІЛОМЕТРОВИХ КОНСПЕКТІВ ВІД РУКИ(!)
4)Закріплення знань за допомогою тестів, та аналіз програми.
5)Домашнє завдання: посилання у додатку на домашні тести та книжку

НЕДОЛІК : урок учень слухає лише один раз і через декілька уроків інформація забувається
* (Перший урок-знайомство без перших двох пунктів)
ПЕРЕВАГИ: живе спілкування з репетитором мотивує, та легше сприймати матеріа

Формат навчання 2 (репетиторство + відео-лекції)
Все як формат №1, тільки домашня робота відрізняється.
5)Домашнє завдання (відеоуроки мною записані (скопіюйте) https://anna-chechota.com.ua/, тобто ще раз цей самий урок дома ви проглядаєте у сучасному монтажі, робите на сайті тести та читаєте розгорнутий конспект)

НЕДІЛОЛІКИ: ЦІНА
ПЕРЕВАГИ: абітурієнт з репетитором проходить вивчене, а також ще працює на сайті (ще раз проходить тестування, слухає ще рах відеолекцію) завдяки чому відбувається чудове закріплення матеріалу

Формат 3 (лише відеоуроки + контроль репетитора)
Структура навчання:
1. Дивимося відео-лекції, які створані монтажерами (всього 80 лекцій ЗНО, та 23 для підготовки до ДПА)
У цей час учень має конспектувати
2. Учень читає розгорнутий конспект на сайті
3. Проходить тестування (тест показує відсотки; міні ЗНО)
4. Кожні 4-5 уроків зустріч з репетитором. (усне опитування+ обговорюємо незрозумілі моменти + перевіряю конспект, який має бути написаний з відео-лекції).

НЕДОЛІКИ: відеолекції не мотивують. Важко змусити себе вчитися, якщо предмет не є любимий.
ПЕРЕВАГИ: можна дивитися декілька разів, не потрібно їздити до репетитора, зручність (дивимося у будь-який зручний час).

Зв’язок з учнями підтримую у додатку viber/telegram
Приходьте на перше заняття - будете задоволені.
Формати навчання можна комбінувати. Як учню/учениці буде зручно.

Оплата форми навчання №1 і 2 (у ціну не входять ще записані відео-лекції)
1) 1 год. - 250 грн. (одна тема)
2) 1,5 год - 350 грн. заняття (дві теми)
3) 1 год. - 200 грн. з одного учня (одна тема) (на занятті двоє учнів)
4) 1,5 год. - 250 грн. з одного учня (дві теми) (на занятті двоє учнів)
5) 1 год. - 150 грн. з одного учня (одна тема) (на занятті троє учнів)
6) 1,5 год. – 200 грн. з одного учня (дві теми) (на занятті троє учнів)
За проханням додаю варіант, коли разом від 4 до 7 учнів .
7) 1 год. - 125 грн. з одного учня (одна тема) (на занятті чотири учні)
8) 1,5 год. - 175 грн. з одного учня (дві теми) (на занятті чотири учні)
ХОЧЕТЕ ще більшими групами? То телефонуйте і пищіть.Є проєктоп та ін. обладання.
9) 1,5 - год. 150 грн. з одного учня (дві теми) на занятті (5/7 учнів)


На відеолекції знижка 70% (оріхєнтовно ціна за 5 відеолекцій і робота на сайті - 150 грн.; відеолекції продаюдться блоками. Один урок виходить всього 30 грн!!!)

Перше заняття НЕ безкоштовне! Якщо протягом 10-15 хв. ви зрозуміли, що форма навчання та методи вас не задовольняють, то зупиняємо урок і прощаємося. Оплачувати урок у такому випадку НЕ ПОТРІБНО!

Оплата форми навчання №2
1. Розцінки за блоки розписані на сайті (орієнтовно одне відео+ тести +конспект- 97 грн., а блок з 5 уроків - 448 р. ;
2. Індивідуальне заняття кожні 3-4 уроки - 250 грн

Про мене:
Уроки проводжу по Skype,можна і на території репетитора(Тернопіль,Злуки 4)
Про себе:6 років досвіду викладання історії у державній школі, 2 роки у приватній;Викладала у коледжі. Учасник освітнього соціального проекту «Онлайн-репетитор»(2016) р. Автор книги «Киданці: від минувшини до сьогодення».



??????????: ??? ????? ?????? ? ????????? ?????????? ? ???????????? ????? ??????????, ?????? ? ???????? ????????, ??????????? ??????????????? ? ?????????? ? ??????? ?????????, ????????? ? ????? ?????????? ??????????.

??????????




в Тернополе: Чечота Анна Романівна (репетитор+відеоуроки)



Назар
02 сентября 2017, 10:37 #

Чудовий педагог, можливо скажу дурницю, але на відміну від інших у Анни Романівни дуже сильна начитка і бажання вдосконалюватись у своїй справі. Попри підготовки до ЗНО, була так званим науковим керівником при написанні мною наукової роботи, яка була захищена на досить великий бал (86/100), знову ж таки з історії України. P.S. на мою думку, за досить невелику ціну ви отримаєте повний курс підготовки з Історії України(якщо говорити про ЗНО)(10-11 класи)і гарантований високий бал (це стосується і атестату і балу Зовнішнього).

????? ??????????
Chechota
19 сентября 2017, 14:29 #

Дякую, Назар. Як сказав Сократ: «Я знаю те, що я нічого не знаю, але інші не знають і цього» І надалі буду працювати над собою задля таких учнів як ти! Це така професія - вчитель, де ти маєш навчатися завжди, бо по іншому не можна, бо по іншому - деградація. Дякую від щирого серця! Удачі в майбутньому))

Оля
04 сентября 2017, 19:41 #

Минулого року займалася з Ганною Романівною. Було дуже цікаво. Завдяки їй я полюбила історію. Віддає всю душу. Дуже велике дякую за роздруківки!Однокласники писали кілометрові конспекти і відлітали руки, а я просто читала з листочка (правда читати приходилося багато з книжок, але на листочку все головне вивчити!) Дуже дякую! 187 (наробила дурних помилок, а могло бути більше)

????? ??????????
Chechota
19 сентября 2017, 14:33 #

Я завжди кажу, що ви приходити до мене зі знаннями-пазликами, я допомагаю їх скласти в картинку, а розфарбовувати потрібно вам самим (історію щоб знати, то треба багато читати!) Дякую, приємно було працювати ) Удачі в житті, від щирого серця)

ірина
05 сентября 2017, 13:16 #

Я щиро вдячна Анні Романівні за ту базу знань, яку я отримала на наших заняттях. Це висококваліфікований фахівець, який на всі 100 володіє всіма новітніми технологіями та педагогічною технікою і втілює їх у професійне життя.У неї хороший підхід до учня. Це добросовісна та відповідальна вчителька. Зі всіх предметів, ЗНО з історії здала найкраще.

????? ??????????

19 сентября 2017, 15:42 #

Дякую, мені дуже приємно читати такі слова Нехай і надалі все в житті тобі дається легко. Дякую за щирість...

Галина
19 сентября 2017, 12:37 #

Прекрасний не тільки педагог, але й людина. Хороший метод викладання, вміння заохочити до навчання, щиро вдячна! Всі роздруківки, які дали на занняті пригодилися навіть у вищому навчальному закладі.Набрала високі бали на ЗНО не очікуючи цього.

????? ??????????
Chechota
20 сентября 2017, 12:50 #

Дякую, Галя. Мені дуже приємно це читати!! Я бажаю тобі удачі, і дуже рада, що роздруківки пригодилися. Коли хтось дорікатиме мені, за надмірну любов до історії та роботи, то я покажу ці повідомлення. Дякую))Удачі!!)

Борис
10 июня 2018, 18:35 #

Ганна Романівна - один з найкращих педагогів в яких я коли-небудь вчився, дуже чітка і дієва система навчання, заняття проходять по таблицях в яких є вся необхідна інформація, уроки дуже цікаві і дають максимум знань. ДПА здав на 11 балів, хоча ніколи серйозно історію не вивчав. Дякую, що підготували, удачі вам майбутньому!

????? ??????????
Chechota
11 июня 2018, 19:16 #

Дякую, Борис, мені дуже приємно! Ще раз дякую, що виділив час щоб написати відгук і за такі добрі слова!! І тобі всього хорошого в житті. З тебе вийде чудовий лікар!! Якщо прийдеться йти до тебе (як до лікаря) на консультацію, то не буду боятися і сумніватися в твоїй професійності, адже Борис - це відповідальність! Так тримати! Щасливо.

Христина
11 июня 2018, 19:35 #

Якщо вам потрібні 200 балів з історії на ЗНО,то відмінною допомогою у цьому стане просто неймовірна людина і надзвичайно талановитий педагог-Ганна Романівна.Заняття з нею -це суцільне задоволення,жодних конспектів лише цікаві таблиці та роздруківки з необхідною інформацією. Робота з нею -це завжди легко,комфортно та результативно.Такого методу навчання ви не знайдете більше ніде.Дякую,Ганно Романіно, за величезну допомогу,ви справді запорука успіху на ЗНО з історії.

????? ??????????
Chechota
12 июня 2018, 15:36 #

Христя, мені надзвичайно приємно чути від тебе такі слова. З тобою було дуже легко і цікаво працювати. Ти не по роках розвинена особистість. Дай Боже, щоб все вдалося в твоєму житті, і всі задуми збулися. Нехай пощастить і Україні, дуже радію та хочу, щоб ти пов'язала своє життя з політикою (Наша Україна стільки всього пережила, що вона заслуговує мати такого освіченого політика-патріота). "Без сумніву, я голосую за Христину" - надіюся, я дочекаюся тих часів, щоб сказати гордо та впевнено ці слова. Удачі!! Свій до свого по своє

Андрій
21 июня 2018, 20:29 #

Ганна Романівна дякую за підготовку до ЗНО. У Вас цікава та легка подача матеріалу, високий рівень підготовки. Завдяки Вашій праці і моїй старанності ми досягли гарних результатів під час здачі ЗНО з історії ( 195 балів ) , ДПА ( 12 балів ).
Ви хороший педагог. Всім рекомендую.

????? ??????????
Chechota
25 июня 2018, 16:15 #

Дякую, Андрій. Ти молодець! Стараюся зі своєї сторони, щоб усі склали на високий бал, але все залежить від можливостей дитини. Говорила тобі, що за свій успіх (ЗНО з історії) будь вдячний і своєму навчальному закладу, бо попрацювавши з тобою відчула, що математичний ліцей - сильний заклад, який дає хороший загальний розвиток. Завдяки цьому, ми за 9-8 місяців досягли такого результату. Репетитор не створює чудо, а лише вказує та полегшує дорогу для здійснення мрій. П/С. Андрій займався у парі з дівчинкою. Її результат вражає менше - 171. Як то кажуть: Labor omnia vincit — Праця все перемагає!

КаTja
02 июля 2018, 08:19 #

Анна Романівна - прекрасний кваліфікований педагог. Уроки дуже цікаві та змістовні. Радію, що потрапила саме до неї. Спочатку були сумніви та хвилювалася, адже знайшла по інтернету репетитора, але потім переконалася - репетитор супер, все чітко налагоджено та продумано. За 80 уроків пройшли всі теми, тоді коли мої однокласники не пройшли повністю і 10-й клас з іншими репетиторами!! Заняття проходили ще з однією дівчинкою. 183 з історії (11 ДПА). Раджу усім!

????? ??????????
Chechota
02 июля 2018, 19:40 #

Катя, дякую за відгук. Бажаю тобі знайти своє море в океані професій. Удачі!!Було приємно працювати. Надіюся, що залишишся в Україні, бо втрачати розумну молодь… сумно і страшно!! Дякую, намагаюся вдосконалюватися завжди. Щороку приходить думка: "Я ще зроблю це...". Чітка кількість уроків і календарне - стимул дітей не лінуватися, та й легше морально (як здається) коли бачиш фініш. Історія це не укр. чи англ. мова де важко самому дома працювати над граматикою, тут або вивчив з роздруківки яку опрацьовували (+ книжка, фільм та ін.), або… полінувався. Звичайно, все залежить від пам'яті - комусь потрібно годину, а комусь кілька днів, та від цього нікуди не дінешся, треба вивчити! Відтягувати чи розтягувати уроки - не вихід. У будь-якому випадку, раджу майбутнім абітурієнтам розпочинати уроки літом, щоб до березня пройти програму і спокійно піти на пробне тестування. Тоді є ще час самостійно чи з моєю допомогою підтягнути «слабкі місця».

Мар'яна
20 июля 2018, 09:55 #

Я дуже дякую Ганні Романівній за знання які я отримала на заняттях. Хороший метод викладання. Знаходить індивідульний підхід до кожного.
Дуже хороша вчителька! Кожне заняття цікаве і змістовне. А головне, переживає та щиро підтримує кожного учня! Дякую за допомогу! Це дійсно Вчителька за своїм покликанням. Однозначно рекомендую❤

????? ??????????
Chechota
20 июля 2018, 16:15 #

Мар'янка, дякую за відгук! Мені дуже приємно читати такі слова, і головне: радію, що згадала про мене (бо вже не мало часу пройшло). Я бажаю тобі щастя, і вступити туди, куди кличе душа. Бажаю тобі в житті удачі, бо "на Титаніку всі були багаті і здорові, а удача посміхнулась одиницям!" Надіюсь, прочитаєш тут відповідь, бо поламався телефон остаточно і всі ваші контакти втратила Дякую!!!

Марійка
11 июня 2019, 18:28 #

Хочу залишити декілька слів про Ганну Романівну. Дуже хороша людина з оригінально оформленою для сприйняття інформацією та головне дуже зацікавлено її подано. Колись історія України як предмет мене ніколи не цікавила, але завдяка Г.Романівні я її полюбила та склала ЗНО на дуже хороший результат. Ганно Романівно, зараз звертаюсь до Вас, дуже вам дякую за те, що так вірили в нас, за вашу підтримку та доброту, яку ви віддавали нам протягом занять😍.
P.S.: також в неї дуже хороше почуття гумору😊💕. Так що звернувшись до Г.Р. на щод допомоги, не переживайте!!!

Moroz28
13 июня 2019, 18:06 #

Це найкращий репетитор який може бути!Дуже хотіла потрапити до Ганни Романівної,і дуже дякую що Вона знайшла для мене місце)Видно що людина дуже любить свій предмет,знає про що розповідає ,і готує справді дуже добре!Ніколи не пошкодуєте,якщо звернетесь саме до цього ,чудового репетитора!)Тому що це не тільки чудовий репетитор ,а й дуже хороша людина😍

Діана
17 июня 2019, 10:00 #

Хочу теж поділитись враженнями від курсу історії України.)В школі,я ніколи не любила цього уроку,вчила задля хорошої оцінки🙈.І в листопаді 2018-го, мені раптово змінили екзамени😿 на історію України..Здавалось би,що це неможливо вивчити усю історію за 6 місяців,але зателефонувавши до Ганни Романівни,мені стало спокійно)Завдяки їй,ми встигли до траваня пройти увесь матеріал,і ще був час на повторенняя.Щодо уроків:чітко ясно лаконічно...На урок йшла з задоволенням,просте для сприйняття пояснення та хороший настрій(для мене це дуже важливо)☺.На останньому уроці,ніяк не могла попрощатись з Ганною Романівною😿❤.Одна з тих репетиторів ,яка заслуговує «мільйон дякую»!!!

Валентин
21 июня 2019, 21:04 #

Я дуже вдячний для Ганни Романівни. Завдяки їй я чудово підготувався до ЗНО і чудово його склав. Вона чудово викладає матеріал, і все прекрасно та чудово зрозуміло.

Артем
22 июня 2019, 22:41 #

Професійний викладач з хорошими знаннями. Рекомендую.

Олеся
28 декабря 2019, 19:33 #

Хочу розповісти трішки про чудового репетитора- Ганна Романівна. Я до неї ходжу на заняття з червня і розумію, що ніхто іниший так добре, як вона не підготує до ЗНО. Рекомендую усім записуватися до неї на репетиторсто з 2020 року!

Анна-Мирьем
30 апреля 2020, 20:24 #

Хочу выразить свою благодарность за то, что вы учили меня!!
Эти занятия по Skype я не забуду!!
Я мысленно все время благодарить буду вас.
Спасибо!! Желаю дальнейших успехов и развития.

Olesia
26 июля 2020, 09:06 #

з практично відсутніми знаннями з історії у вересні та до 190 балів на ЗНО може звучати неможливим, але тільки не з Ганною Романівною!
Ваша методика може зробити з найзатятішого лінивця в плані навчання справжнього гуру історії!
Однозначно рекомендую ваші заняття усім, а особливо тим, хто хотів би навчатися разом із друзями в теплій атмосфері
безмежно вдячна Вам! успіхів!

Діана
25 июня 2021, 09:41 #

На початку занять з Ганною Романівною я могла складати ЗНО з історі на 120-140 балів самостійно, але завдяки її урокам я склала на 180(Ганна Романівна готує на всі 200, головне бути уважним на ЗНО).
Заняття були дуже цікавими і ефективними, а знання, які ви отримаєте на цих уроках, я впевнена, вам ще знадобляться.
Тому якщо ви бажаєте скласти ЗНО на високий рівень, вам однозначно до Ганни Романівни!

Оленка
25 июня 2021, 09:41 #

Я щиро вдячна Анні Романівній за чудову підготовку до ЗНО 2021,завдяки їй я склала його на 198 балів.Анна Романівна дуже цікаво розказує матеріал, з нею приємно працювати 🥰. Завжди всім рекомендуватиму Вас як прекрасного репетитора! Анна Романівна дуже відповідальна, завжди підтримувала і переживала за результати своїх учнів.Щиро рекомендую всім записуватися до Анни Романівни, кращого репетитора з історії немає!!!Бажаю Вам успіхів 🌺Безмежно вдячна за все❤️😌

????? ??????????
Chechota
30 июня 2021, 10:42 #

тішуся щиро твоїм 198 б. Ще б трішечки! Та я впевнена, що знаєш на всі 200!!

Марічка
25 июня 2021, 10:11 #

Анна Романівна неймовірний педагог, яка допомогла мені скласти ЗНО на високий бал. Вона справді любить свою справу))) Вміє знайти підхід до кожного учня, робить уроки цікавими, а головне все чітко, ясно і лаконічно. Переживає і підтримує кожного учня.
Щиро рекомендую.))

Polina
25 июня 2021, 11:07 #

Мені дуже повезло, що я натрапила саме на Ганну Романівну, адже до підготовки до ЗНО я не дуже знала історію України і зовсім втратила надію. Онлайн-уроки були інтенсивними й цікавими (я уявляю які вони були б цікаві вживу

Polina
25 июня 2021, 11:43 #

Мені дуже пощастило натрапити на такого чудового репетитора як Ганна Романівна. Я не дуже була впевнена у своїх знаннях в історії, але завдяки роздруківкам і онлайн-заняттям я склала ЗНО на пречудовий бал, на який навіть не сподівалася скласти на початку навчального року. Заняття були цікавими (було багато цікавинок на рахунок як зап'ятати універсали та дати). Так як в мене більш зорова пам'ять, то презентації були моїм порятунком. Я з великою впевненістю рекомендую готуватися до ЗНО саме з Ганною Романівною! 😉

Діана
25 июня 2021, 20:32 #

Я дуже вдячна Ганні Романівні. Завдяки вам добре склала ЗНО і полюбила історія. Хороший метод викладання та вміння заохочувати до навчання.Однозначно рекомендую.

Анастасія
26 июня 2021, 18:33 #

Викладачка вищого класу!!! Заняття цікаві, роздруківки чудові! Підготовка на найвищому рівні. Анна Романівна пояснює все доступно і зрозуміло😀 рекомендую цю вчительку кожному!!! Рівень знань виправдав бал на ЗНО! Дякую, Анно Романівно❤❤❤

Катя
28 июля 2021, 04:39 #

Почала займатись з Анною Романівною для підготовки до ЗНО з історії 2021. Дуже рада, що обрала саме її. Адже, за допомогою Анни Романівни я отримала бажаний балл, який мені дуже допоміг. Думала я, що забуду все, що вчила після ЗНО, але це не так. Пам‘ятаю всі роздруківки і пояснення. Дуже рекомендую саме Анну Романівну, адже це завжди цікаві уроки, багато роздруківок з найважливішою інформацію, багато багато тестів, різних портретів, пам‘яток і тд. А найголовніше це підтримка, яку ми отримувала щодня і віра у нас. Дякую Вам))

Настя
26 июля 2022, 20:18 #

Насамперед хочу подякувати безсуперечно найкращому репетиторові - Ганні Романівній , за чудово проведений час та незабутні уроки. У неї дивовижна та унікальна методика викладання , без кілометривих конспектів Ганна Романівна пояснює все дуже доступно і зрозуміло, вона не лише справжній професіонал своєї справи , а й дуже хороший друг, який підтримає і зрозуміє в любій ситуації . Завдяки їй я полюбила історію ( раніше я вважала її нудною ) . Якщо коротко : навіть не думайте, якщо ви натрапили на цю сторінку одразу обирайте її . Дуже вам дякую я буду надзвичайно сильно сумувати за вами та нашими уроками ❤

Таня
08 августа 2022, 19:57 #

Я дуже задоволена навчанням. Це реальна можливість підготуватись до іспитів на високий бал. Завдяки Анні Романівній навчання проходило в задоволення, адже вчителька цікаво та доступно розповідає теми, до того ж, повтор кожної з тем дає змогу пам’ятати вивчений матеріал. Я безмежно рада, що навчалась саме з Анною Романівною і вдячна, бо саме завдяки їй я отримала хороший бал на НМТ 2022🤗


Добавить комментарий ↑ в начало