Вікторія Юріївна

Город: Житомир
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по математике
- Репетитор по физике
- Репетитор по химии
- Репетитор по биологии
- Репетитор по истории
- Репетитор по начальной школе

Стаж работы репетитором/преподавателем:

5 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- в утреннее время
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Доброго дня, мене звуть Вікторія і я рада вітати Вас на сторінці репетиторського центру. Якщо після слів \"репетиторський центр\" Ви вирішили, що це не для Вас і потрібно іти далі, то маю для Вас гарні новини))) далі іти не потрібно. Ми співпрацюємо з професійними репетиторами і особисто слідкуємо за якістю знань, що репетитори пропонують учням. Якщо Вам потрібно декілька репетиторів з різних предметів, то у мене для Вас ще одна хороша новина - Ви отримаєте не лише можливість співпраці з перевіреним фахівцем, а й знижку від нашого центру 10%. Якщо Ви шукаєте досвідченого репетитора із: української мови та літератури, англійської та німецької мов, математики, фізики, хімії, біології, то ми знаємо як усе ефективно організувати, всі рівні відкриті для підготовки(домашні завдання, контрольні роботи, ДПА, ЗНО та ін). І да, ціни не кусаються, а місцями, навіть, приємно посміхаються))) Ми теж хочемо, щоб Ваші діти були розумними та успішними, телефонуєте, аби пишіть, обговоримо стратегію)))))
Проводиться набір груп на літній інтенсив повторення вивченого матеріалу за попередній клас з математики, англійської та української.
Вартість занять:
- групові заняття (група до 3 чоловік) - 125 грн / год;
- групові заняття (група до 6 осіб) - 95 грн / год;
- індивідуальні заняття з викладачем - 170 грн / год;

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Житомире: Вікторія Юріївна




Добавить комментарий ↑ в начало