Кондратюк Олександр Миколайович

Город: Луцк
Стоимость занятий: от 185 до 305 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по математике

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Працюю репетитором математики з 2016 року. Готую до ЗНО, ДПА та олімпіад. Пишаюся, що понад 30-ть моїх учнів вже студенти кращих українських вищих навчальних закладів, які склали ЗНО в середньому на 178 балів. Наукові та навчальні досягнення: 2020 р. – створив програму підготовки до ЗНО з математики, яка складається з 4 унікальних книг (понад 500 тестів, задач, домашніх завдань). 2020 р. – завершив курс «Основи статистики» з результатом 100%. 2020 р. – учасник вебінару «Математична грамотність PISA». 2020 р. – диплом магістра економіки у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки в Луцьку. 2020 р. – диплом магістра математики у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки в Луцьку. 2019 р. – учасник курсу «Data Science, Analytics and AI» 2018 р. – диплом бакалавра математики з відзнакою у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки в Луцьку. 2018 р. – учасник міжнародної наукової конференції «Black Sea Science» в Одесі. 2018 р. – автор наукової статті у журнал «Вестник магистратуры». 2018 р. – кращий студент-науковець СНУ імені Лесі Українки. 2016 р. – стипендіат фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» за вагомі здобутки у науковій діяльності.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения
- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень
- усовершенствование высокого уровня знаний

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения
- будни
- выходные
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Забронюйте пробний урок, щоб почати навчання! Авторська методика підготовки до ЗНО з математики, яке є ОБОВ’ЯЗКОВИМ для кожного!
4 унікальні книги; понад 500 тестів, задач, домашніх завдань.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Луцке: Кондратюк Олександр Миколайович




Добавить комментарий ↑ в начало