Костецька Василина Іванівна

Город: Львов
Стоимость занятий: от 150 до 150 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по биологии

Стаж работы репетитором/преподавателем:

7 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя

Дополнительная информация:

Доброго дня, з радістю підготую до ЗНО по біології, допоможу абітурієнтам, які планують вступати у медичні заклади (підготовка до вступних випробувань), допоможу учням, яким важко вдається предмет, підготовка до контрольної роботи, вивчення окремих проблемних і незрозумілих тем, підготовка до ДПА.

Люблю працювати на результат, матеріал пояснюю, чітко, зрозуміло, цікаво, вмію зацікавити учнів,та прищепити любов до предмету, не люблю "лити водичку". Працюю індивідуально з кожним учнем.

Маю стаж роботи репетиром, працюю викладачем, мої учні успішно вступили в омріяні навчальні заклади. Закінчила ЛНУ імені Івана Франка. Звертайтесь будемо плідно працювати на хороші результати.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Костецька Василина Іванівна



отзыв о репетиторе
Марта
18 августа 2020, 07:37 #

Дуже дякую Василині Іванівній за якісну підготовку до ЗНО, завдяки їй я студентка медичного університету. Як репетитор проявила себе на всі 100,пояснює все зрозуміло та коротко і як людина дуже хороша та приємна. Побільше Вам добрих студентів.

отзыв о репетиторе
Матвійчук Дарина
21 августа 2020, 19:51 #

Я дуже вдячна Василині Іванівні, що вона вона допомогла мені з підготовкою до ЗНО! Вона чітко й зрозуміло все пояснює. Як людина вона дуже терпляча й добра, а це якраз якості хорошого викладача й наставника у підготовці.
Рекомендую всім готуватися з нею до ЗНО, це просто чудовий репетитор!😍

отзыв о репетиторе
Світлана
27 августа 2020, 15:33 #

Дякую Вам велике, що допомогли сину із біологією, адже коли ми прийшли до Вас наш рівень знань був дуже низьким, результати вже були помітні після третього заняття, наш рівень підвищився в десять разів, адже кожна тема пояснювалася доступно, та цікаво, і ось результат ми здали ЗНО, отримали добрі бали і сьогодні ми стали студентами державної форми навчання, нашій радості немає меж, адже це для нас несподівано, Василино Іванівно, нехай у Вас все буде добре, і нехай Вам зустрічаються лише приємні, старанні дітки.

отзыв о репетиторе
Назар
02 февраля 2021, 23:04 #

Суперовий викладач, всім рекомендую.

отзыв о репетиторе
Ольга
29 сентября 2021, 14:31 #

Дуже дякую Василині Іванівні за допомогу в підготовці до ЗНО. Завдяки їй, я вступила у омріяний ВНЗ. Матеріал пояснюється доступно, завдяки чому все схоплюється одразу. Рекомендую готуватись до вступних іспитів та просто вивчати предмет разом із цим репетитором

отзыв о репетиторе
Юлія
02 июня 2022, 20:52 #

З цією людиною дуже цікаво та приємно вивчати біологію, мені дуже сподобалось, заняття дуже цікаві, а головне все зрозуміло, та доступно, і дуже класні конспекти👍🏻👍🏻👍🏻 Суперово!


Добавить комментарий ↑ в начало