Пац Любов Іванівна

?????: Харьков
: 250 ?? 300 ???.

:

- ????????? по другому

:

РЕПЕТИТОР З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ Маю досвід роботи екзаменатором Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти; перевірка власного висловлювання дозволила чітко зрозуміти типові помилки учасників ЗНО та виробити методику підготовки до його написання. Загальний стаж роботи в освітній сфері – більше 30 років, у тому числі майже 25 років у системі вищої освіти. Завжди намагаюсь знайти індивідуальний підхід і працювати в комфортному і разом із тим ефективному темпі для учня. Є досвід роботи з підготовки держслужбовців до професійних іспитів, а також викладання для іноземних студентів. Працюю з усіма, хто прагне підняти рівень розмовної української мови. Можливі індивідуальні заняття чи в групах по 4-5 осіб. В умовах війни ціна договірна й залежить від матеріальних можливостей замовника

:

- не имеет значения

:

- не имеет значения

:

- ??????-????????

:

Для мене репетиторство - можливість допомогти вступникам здійснити важливий у житті крок і обрати майбутню професію залежно від власних бажань, а не від балів ЗНО.

Готую учнів згідно з програмами Міністерства освіти і науки України з урахуванням рівня підготовки та індивідуальних особливостей, підбираю завдання різної складності, зокрема і творчого характеру.

Працюю з усіма, хто планує підняти рівень розмовної української мови. Можливі індивідуальні заняття чи в групах по 4-5 осіб

??????????: ??? ????? ?????? ? ????????? ?????????? ? ???????????? ????? ??????????, ?????? ? ???????? ????????, ??????????? ??????????????? ? ?????????? ? ??????? ?????????, ????????? ? ????? ?????????? ??????????.


в Харькове: Пац Любов Іванівна




Добавить комментарий ↑ в начало