Олександра

Город: Львов
Стоимость занятий: от 185 до 185 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по биологии

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в дневное время
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Маю великий педагогічний і репетиторський досвід роботи з дітьми з різним рівнем навчальних досягнень. Якісно готую випускників до здачі ЗНО з біології.
Проводжу заняття очно або дистанційно в Zoom.

У підготоці до ЗНО використовую свої багаторічні напрацювання (опорні конспекти, презентації, тести). Значну увагу приділяю роботі з тестами, ілюстраціями до навчального матеріалу, розв\'язуванню задач, а також створенню довірливої і доброзичливої атсосфери під час занять.

Працюю за фахом (вища категорія, учитель-методист)

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Олександра



отзыв о репетиторе
РОМАН
01 января 2016, 11:09 #

Я, Солька і Софія ДЯКУЄМО Вам за те, що допомогли здійснити нашу мрію і ми стали студентами медичних вузів, за Вашу вимогливість і віру в нас, за то що дали нам глибокі знання. МИ вже здали першу сесію і знову маємо стипендію.Зустрівся з дівчатами і згадали про Вас і заняття, про "уроки життя". Хороших Вам учнів. З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

отзыв о репетиторе
олександра
06 января 2016, 08:59 #

Дякую! Рада за Ваші успіхи і маленькі перемоги. Вірте в себе й усе буде добре. Веселих свят!

отзыв о репетиторе
Дарина
26 мая 2016, 11:03 #

Дуже задоволена результатами роботи п.Олександри. Вона легко знайшли підхід до моєї дитини, у якої були суттєві складнощі у вивченні біології. Дуже відповідальна і серйозно відноситься до роботи. Надіємося, що Ви будете працювати з нами і в 11 класі.

вопрос репетитору
надія
13 июля 2016, 12:24 #

добрий день!
хотіла б ходити до вас на заняття це можливо?

ответ посетителю
oldan
15 июля 2016, 06:19 #

Можете подзвонити або написати за вказаними координатами.

отзыв о репетиторе
Віктор
15 августа 2016, 11:49 #

Із великим задоволенням пишу цей відгук. Я уже студент медичного університету. Велике Вам дякую за проведені заняття і результат ЗНО з біології - 190 балів. Усіх Вам благ!

отзыв о репетиторе
Софія
02 сентября 2016, 14:18 #

Дуже вдячна за результативну співпрацю і отримані знання. Моя мрія збулася і я вже студентка. Бажаю Вам успішного старту івсього найкращого.

отзыв о репетиторе
Нік
01 октября 2017, 09:49 #

Щира подяка Вам за підготоку до ЗНО,за професійність та віру в мою дитину. І в сьогоднішній день вітаю Вас з Днем працівника освіти, бажаю міцного здоров'я, хороших учнів. Дякую і рекомендую!

отзыв о репетиторе
Леся
20 июня 2019, 08:05 #

Хочемо подякувати п.Олександрі за чудову підготовку дитини до ЗНО та надані знання. 190 балів!На всі заняття донька йшла із задоволенням, з репетитором було легко і цікаво!Результат ЗНО тому підтвердження.Дякую і рекомендую!


Добавить комментарий ↑ в начало