Піркл Світлана Констянтинівна

Город: Винница
Стоимость занятий: от 300 до 300 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

25 років

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Викладач вищої категорії з великим досвідом роботи. Працюю по сучасним підручникам з використанням сучасних методик. Маю великий досвід викладання. Розмовна англійська, підготовка до здачі ЗНО, ЄВІ, ДПА, IELTS, TOEFL. Гарантую високу якість. Результат моєї роботи- успіх кожного учня!

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Виннице: Піркл Світлана Констянтинівна



отзыв о репетиторе
Сторожук Артем
01 декабря 2021, 16:58 #

Шукав репетитора в першу чергу для розмовної практики. Сказати що я був задоволений результатом - нічого не сказати! Світлана допомогла мені підтягнути мої розмовні навички, а також граматику, тому тепер при розмові чи переписці з іноземцями я почуваю себе комфортно і впевнено. Однозначно рекомендую Світлану, вона професіонал своєї справи.

отзыв о репетиторе
Ширінова Сабіна
03 декабря 2021, 20:56 #

Займаюся зі Світланою вже 3 місяці для підготовки до здачі ЗНО. За цей час я вже встигла сильно підтягнула свій рівень англійської мови. Світлана знаходить індивідуальний підхід до своїх учнів та вибирає цікавий навчальний матеріал, який легко сприймається, без сухої теорії, пропонує велику кількість корисних вправ та завдань різних типів. Дуже легка у спілкуванні, завжди готова підібрати зручний час проведення заняття, приємний тембр голосу та легка манера викладу матеріалу.
Рекомендую Світлану, найкращий репетитор!

отзыв о репетиторе
Олександра Галицька
04 декабря 2021, 19:58 #

Займаюсь зі Світланою Констянтинівною 2.5 місяці, за цей короткий період часу вже пройшли великий об‘єм матеріалу та структурували знання, які були. Заняття проходять в легкій, дружній атмосфері, що, безсумнівно, впливає на якість здобування нових знань та сприйняття нової інформації. Нарешті почала відчувати себе комфортно, читаючи пости, написані англійською мовою, та при перегляді фільмів(англійською). Такими темпами скоро можно буде серйозно задуматись над підготовкою до здачі IELTS. Я щиро рекомендую займатись зі Світланою Костянтинівною, ви приємно і корисно проведете час, вивчаючи англійську мову.


Добавить комментарий ↑ в начало