Кристина

Город: Ужгород
Стоимость занятий: от 185 до 185 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Заняття проходять в сучасному навчальному приміщенні в центральній частині міста (не вдома). Комфорт та зручність навчання для кожного клієнта. Індивідуальні заняття розраховані для дорослих, студентів та школярів (починаючи з другого року навчання і старше). Освіта - закінчена вища: англійська філологія (диплом), досвід індивідуального навчання. Сертифікати: «Навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації випускників вищих навчальних закладів». Попередній досвід роботи: робота у державному вищому навчальному закладі, приватному закладі, поточна робота перекладачем, усна та письмова практика з носіями мови при участі у благодійних заходах організованих американською організацією (сертифікат).

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя

Дополнительная информация:

За довідкою та для запису, звертайтесь по номеру телефону або через опцію \"написати\". З радістю відповім на Ваші питання.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Ужгороде: Кристина




Добавить комментарий ↑ в начало