Хохла Назар Тарасович

Город: Львов
Стоимость занятий: от 185 до 245 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор по программированию

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Привіт! Я розробник Android, сертифікований Samsung IT School з 2-річним досвідом у розробці програм, дизайні та програмуванні мобільних додатків на Java. Я вже понад рік працюю репетитором і люблю допомагати людям здобувати нові навички. Заняття проходять українською чи англійською мовами через будь-яку зручну для вас платформу відеовикликів, яку ми заздалегідь узгодимо, де я викладаю матеріал, показую його практичне застосування, задаю завдання та допомагаю зі створенням власних проєктів. Після декількох уроків ви зможете: - створити власний Android застосунок - розробляти додатки на фрилансі - продовжити кар\'єру розробника з чітко визначеним шляхом Також я викладаю програмування для дітей на Scratch і Python та бази мови програмування Java. Працюю з людьми будь-якого віку. Буду радий відповісти на ваші запитання

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Я навчаю основ програмування на мові Java та розробки Android додатків на ній. Навчався в Samsung IT School, до того - у Lviv IT School. Маю досвід роботи з дітьми в літньому IT таборі.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Хохла Назар Тарасович




Добавить комментарий ↑ в начало