Фецинець Лілія Василівна

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: Киев (пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Оболонь)
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: Оболонь
: 200 пїЅпїЅ 300 пїЅпїЅпїЅ.

:

- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ по декоративному искусству

:

Навчаю дітей та дорослих рисунку, живопису та композиції, графічним технікам. Навчаю проявляти та розвивати креативне мислення і працювати з різними художніми матеріалами. Досвід роботи: Викладач в дитячій студії "Джерельце" (2010-2014рр) Проведення численних творчих майстер-класів для дітей і дорослих в ТЦ Мануфактура м. Київ.(2013-2015 рр). Проведення майстер-класів з дітьми та дорослими з виготовлення листівок, новорічних прикрас, плетіння з соломи, креативних бутербродів, пошиття іграшок з фетру, різдвяних прикрас та предметів декору та багато іншого. Вчитель малювання в учнів на дому. 2014-2021рр. Працюю репетиром понад 7 років. Працюю з індивідуальним підходом до кожного учня з врахуванням його рівня та побажань стосовно навчання. Успішно навчила малювати багатьох учнів і працювати у різних техніках.

:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего

:

- не имеет значения

:

- на территории ученика

:

Закінчила дитячу художню школу мистецтв 3 м.Київ (1996-2002рр)

Закінчила Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. М.Бойчука(2006-2010рр). За фахом дизайнер-графік.

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ, пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ.


в Киеве: Фецинець Лілія Василівна




Добавить комментарий ↑ в начало