Оксана

Город: Тернополь
Стоимость занятий: от 300 до 600 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор польского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Викладаю англійську мову в університеті, рівень володіння - С2, Ph.D., досвід роботи 12 років, з них 6 років в університеті. працюю з носіями англійської мови. В 2012 році закінчила навчання в університеті на факультеті іноземних мов за напрямком підготовки англійська мова та літерартура і друга іноземна мова - німецька мова, в 2016 році здобула науковий ступінь кандидата філологічних наук в ЛНУ ім. Івана Франка. Викладаю англійську мову в університеті на факультеті іноземних мов. Вільно володію англійською та польською мовами, розмовляю іспанською. На середньому рівні володію німецькою.

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Викладаю англійську мову в університеті, рівень володіння - С2, Ph.D., досвід роботи 12 років, з них 6 років в університеті. працюю з носіями англійської мови.

Професійний блог в Instagram:
https://www.instagram.com/englishmeon/

Пропоную:
- Індивідуальні заняття англійської мови зі школярами за шкільною програмою та додатково.
- Заняття для дорослих, підготовка до виїзду за кордон. Готую до вступу у польські університети; для отримання карти поляка, а також:
• ЗНО
• TOEFL
• IELTS
• FCE

Групові заняття з англійської мови до 6х чоловік - 300 грнивень, індивідуальні - 500 грн.

Заняття онлайн ( платформа Google meet) у невимушеній атмосфері, всі матеріали, ресурси та завдання зберігаються в окремому класі для учня, їх можна переглядати і виконувати будь-коли із будь-якого пристрою, на заняттях роблю акцент розмовній мові включаючи граматичний аспект. До кожного уроку даю список слів (формальна, неформальна лексика, сленг, ідіоми). Чат підтримки в Telegram протягом дня.

Займаюся із дорослими і підлітками. Ціна заняття залежить від Ваших потреб і рівня англійської, для кожного підбираю матеріал індивідуально за Вашим запитом.

Безкоштовне тестуванння на визначення рівня володінння мовою.


Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Тернополе: Оксана




Добавить комментарий ↑ в начало


Репетиторы по иностранным языкам в Тернополе