Александрова Вікторія

Город: Киев
Стоимость занятий: от 200 до 200 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка
- Репетитор французского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

13 років

Начальный уровень студента:

- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Репетитор англійської та французької мов, викладач ВНЗ, кандидат філологічних наук, доцент, сертифікований екзаменатор. Досвід групової та індивідуальної роботи з учнями від 5 до 75 років. Онлайн та оффлайн. Допоможу і тим, хто вивчає мову з нуля, і більш просунутим мовцям, метою яких є отримання міжнародних сертифікатів TEF, DELF, DALF, TOEFL, IELTS.

Мій девіз як професіонала: найкраще ми навчаємось там, де отримуємо позитивні емоції.

Ви вже вивчали англійську в школі, у ВУЗі або на курсах, відрізняєте Past Simple від Present Perfect, але Вам бракує впевненості в живому діалозі з носіями мови? Важко одночасно слухати співрозмовника і продумувати свою відповідь? Висловлення власної думки потребує надзусиль?
Запропонований інтенсивний курс зацікавить тих, хто планує подорожі за кордон і має потребу у розвитку навичок розуміння усного мовлення, а також у розмовній практиці. Авторський курс базується на «живих» (не навчальних) відеоматеріалах, що торкаються побутових тем спілкування. Курс розрахований на 8 занять (2 заняття на тиждень) і триває місяць. Запрошую!


Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Киеве: Александрова Вікторія




Добавить комментарий ↑ в начало