Грибова Тетяна Ростиславівна

Город: Харьков
Стоимость занятий: от 185 до 305 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор польского языка
- Репетитор другого языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Понад 20 років

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- на территории преподавателя
- на территории ученика
- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Філолог за освітою (випускниця ХНУ імені В.Н.Каразіна), спеціалізувалася в західнослов\\\'янських мовах (польська, словацька), викладала польську в ХНУ.
Стажувалася в Словаччині (Кошице) і Польщі (Познань), люблю і знаю історію і культуру цих країн, часто буваю там.

Навчаю словацькій та польській мовам з метою підготовки до навчання в учбових закладах Польщі і Словакії, працюю з тими, кому порібна мова для роботи або подорожей.

Використовую сучасні інтерактивні методики навчання мови, аудіо- та відеоматеріали. Мої учні різного віку, та це не має значення: до кожного знаходжу відповідну методику. По закінченнї мовного курсу одні успішно продовжують начання в школах або складають іспити до вищів в Польщі та Словаччині. Дехто з моїх учнів вчить мову, щоби працювати над дипломною працею і здобути диплом.

Крім того, як тревел-журналіст я опублікувала ряд матеріалів про принади Словаччини та Польщі для мандрівників. Також складаю авторські програми подорожей і супроводжую групи туристів на оздоровчі тури (найчастіше до П\\\'єштян в Словаччині); займаюся перекладами з словацької та польської на російську та українську.

Вірю, що кожен з учнів талановитий, важливо лише знайти для нього оптимальний путь опанування мови, щоби вивчати її з задоволенням.



Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Харькове: Грибова Тетяна Ростиславівна




Добавить комментарий ↑ в начало