Смаглій Ілона Володимирівна

Город: Днепр
Стоимость занятий: от 245 до 365 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор украинского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

Усіх вітаю! :) Мене звати Ілона Володимирівна, я філолог, викладач української мови та літератури. Понад 10 років я викладала університетські курси \"Ділова українська мова\" та \"Українська мова як іноземна\". Репетитором працюю понад 12 років. Додаткова освіта: 1) Національна металургійна академія України (2012 - курси підвищення кваліфікації). 2) Курс \\\"Критичне мислення для педагогів\\\" (2018) 3) Підвищення кваліфікації на курсах для викладачів від університету Суомі-Опісто м.Гуйттінен (Фінляндія) (2019)

Начальный уровень студента:

- не имеет значения

Предпочтительное время проведения занятий:

- не имеет значения

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Коло моїх зацікавлень набагато ширше, ніж просто мова та література (освіта в цілому, музика, культура, соціологія, психологія, саморозвиток тощо). Зараз мешкаю в Польщі та вивчаю польську мову.

Заняття через Skype, Zoom, Google Meet - не тільки безпечно, але й ефективно! Дистанційне навчання дозволяє задіювати, окрім традиційних, ще інтерактивні методи навчання: презентації, відео, ігри.
Під час навчання я надсилаю матеріали та розроблений мною робочий зошит спеціально для ЗНО.

Кожну тему після проходження з учнем тестую, також є проміжні і підсумкові тести, в основі - типові завдання ЗНО минулих років.
На мову і літературу завжди раджу робити окремі заняття протягом 1 тижня, тобто всього 2/тиждень. У цьому випадку матеріал розглядаємо на занятті, вправи і тестування теж робимо.
Якщо ж побажання 1 заняття на тиждень в цілому (тиждень - мова, тиждень - література), то я надсилаю матеріал до уроку, учень самостійно його розглядає, а на занятті переважно тестування, можуть бути 1-2 вправи або короткий аналіз, якщо це література (усе індивідуально).

Для іноземних студентів! Працюючи з іноземцями, я зрозумів, як легко вивчити мову з індивідуальним навчанням, і як важко вчитись у групі. У мене є власні навчальні матеріали, я з радістю навчу вас користуватися мовою на рівнях від початківця до рівня В2. Я обговорюю з кожним учнем сферу використання мови (для навчання, туризму, спілкування) і обираю необхідні методи, словниковий запас та напрямок уроків.
УВАГА! Оскільки вивчення української мови як іноземної відрізняється складністю, ціна таких уроків 300 гривень за годину.
________________

For foreign students! Working with foreigners, I realized how easy it is to learn a language with individual learning, and how difficult it is to learn in a group. I have my own teaching materials, I will gladly teach you to use the language at levels from beginner to level B2. I discuss with each student the scope of language use (for teaching, tourism, for communication) and select the necessary methods, vocabulary and direction of lessons.
WARNING! As the study of Ukrainian as a foreign language differs in complexity, the price for such lessons may be slightly higher than indicated.

Веду блог, присвячений вивченню української мови, \\\"Українська мова як іноземна\\\" https://umova.blogspot.com



Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе в Днепре: Смаглій Ілона Володимирівна




Добавить комментарий ↑ в начало