Майстер-клас по приготуванню Бургерів



Рівень: від 5 років
Вартість: 200 грн з 1 людини (всі продукти входять у вартість, наприкінці ви зможете поласувати вашим чудовим бургером)
Тривалість: 30 хв.
Напрям: Кулінарія, Львів
Майстер: Шеф-повар Оксана Афанасьєва
  м.Львів, вул. Залізнична 21
  (050) 207-5064
  Відправити повідомлення



Інформація про майстер-клас:


майстер-клас проходить у Гастропабі РАНЧО! За адресою Залізнична 21 у будні та вихідні з 15:00 по 20:00 у зручний для вас у цих проміжках час.

Майстер-клас проводиться від 2 до 15 людей за 1 сеанс, ви зможете дізнатись таємниці соусу, правельного та гармонійного розміщення інгридієнтів, що робити з булочкою щоб вона не розвалювалась, та на прикінці поласувати своїм бургером, або ж забрати з собою)
приходьте з дітьми та самі) це смачно та цікаво).


Гастропаб "Ранчо"

Телефон: (050) 207-5064
г. Львов, ул. Железнодорожная, 21

www.facebook.com/ranchopub/
В помещении ресторана проходят мастер-классы, а проводит их шеф повару Оксана Афанасьева.

Детальніше ...

Інші майстер-класи від Гастропаб "Ранчо"



Відгуки користувачів:




Додати коментар ↑ на початок