Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу
Навчання і вартість:
Навчання здійснюється за контрактом та за державним замовленням.
Перелік спеціальностей:
підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем - кваліфікований робітник:
- кухар;
- кухар, кондитер;
- кухар, офіціант;
- офіціант; бармен;
- обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів, виробник м'ясних напівфабрикатів;
- майстер ресторанного обслуговування;
- слюсар з ремонту автомобілів
підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем - молодший спеціаліст:
- виробництво харчової продукції;
- зберігання, консервування та переробка м’яса
Формат навчання:
- денна форма навчання
Інформація для абітурієнта
Серед випускників училища багато передових робітників, керівників підприємств та господарств, заслужених людей, а також майстрів, викладачів, які з покоління в покоління передають досвід роботи і своєрідний менталітет нашого навчального закладу.
Діяльність педагогічного колективу спрямована на поєднання новітніх технологій із навчально-виробничим процесом та підготовку конкурентноспроможних спеціалістів.
Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність, терміни і умови прийому школярів в училище Києва звертайтесь за номерами телефонів, які вказані в блоці контактної інформації.