Івано-Франківський технікум ресторанного сервісу і туризму НУХТ
Навчання і вартість:
Навчання як на бюджеті, так і на контракті.
Перелік спеціальностей:
- комерційна діяльність;
- виробництво харчової продукції;
- агент з організації туризму, покоївка, адміністратор;
- майстер ресторанного обслуговування;
- бармен, Офіціант;
- кухар;
- кондитер;
- продавець продовольчих і непродовольчих товарів;
- агент з постачання
Формат навчання:
- денна форма навчання;
- заочна форма навчання
Інформація для абітурієнта
Матеріальна база технікуму дозволяє забезпечити ефективне проведення навчального процесу і відповідає встановленим вимогам.
Матеріально-технічна база технікуму - це будівлі, загальною площею 5530 м2, в яких розміщено 26 навчальних кабінети, 3 лабораторії, 7 навчально-виробничих майстерень, 3 комп'ютерні класи, в яких розміщено 42 персональних комп'ютери, з них 22 сучасних моделей, бібліотека з читальною залою, актова зала, спортивна зала.
Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність, терміни і умови прийому школярів в технікум Івано-Франківська звертайтеся за номерами телефонів, які вказані в блоці контактної інформації.