Філія ТОВ "Інституту Сучасних Професій" в Южному

Телефон/факс: (067) 495-0937
Сайт: vk.com/club18188107
м. Южний, школа № 2





Інформація про навчальний заклад:

- курс Бухгалтерський облік + 1С (3,5 місяця);
- курс Користувач 1С (1 місяць);
- курс Адміністратор ресторанного бізнесу (2 місяць);
- курс Бармен-офіціант (1,5 місяця);
- курс Користувач ПК (1 місяця)

Після закінчення навчання слухачам курсів видається диплом. Вік слухачів не обмежений. У програмі можливий індивідуальний підхід.

Бухгалтерський облік + 1С 8,2
- Основи бухгалтерського обліку.
- План рахунків бухгалтерського обліку.
- Облік готівкових коштів в національній валюті.
- Облік безготівкових операцій на поточному рахунку.
- Бухгалтерський облік розрахунків з підзвітними особами. Відрядження.
- Облік розрахунку підприємства з податків. ПДВ.
- Заробітна плата.
- Облік основних засобів.
- Капітальні інвестиції.
- Облік МБП і МНМА.
- Облік витрат.
- Облік розрахунку з юридичними особами.
- Бухгалтерський облік в галузях. Торгівля, виробництво, громадське харчування, будівництво.
- Національні стандарти.
- Основи зовнішньої економічної діяльності.

Користувач 1С
- Заповнення довідників.
- Касові операції.
- Операції по розрахунковому рахунку.
- Облік надходження запасів.
- Облік ТМЦ.
- Облік готової продукції.
- Облік реалізації товарів.
- Нарахування авансу, зарплати.
- Облік ОС.
- Визначення фінансових результатів.

Адміністратор ресторанного бізнесу
- Концепція і орієнтація підприємства громадського харчування.
- Організація роботи ресторанного залу.
- Тайм-менеджмент адміністратора ресторану.
- Організація роботи бару, кухні, складу.
- Права і обов'язки адміністратора ресторану.
- Організація та контроль каси.
- Документація, необхідна для перевірок.
- Взаємодія з персоналом.
- Правила ділового спілкування та ділового етикету.
- Формування корпоративного іміджу.

Бармен-офіціант
- Організація обслуговування в барі, ресторані.
- Технологія приготування страв та напоїв.
- Санітарія та гігієна, охорона праці.
- Касовий апарат.
- Техніка обслуговування в ресторані, барі.
- Основи ринкової економіки.

Користувач ПК
- Склад і основні характеристики ПК.
- Основи роботи в операційній системі.
- Робота з документами в текстовому процесорі.
- Призначення та характеристики електронних таблиць.
- Інші програмні забезпечення.
- Загальні поняття Internet.


Відгуки користувачів: Філія ТОВ "Інституту Сучасних Професій"




Додати коментар ↑ на початок