Безкоштовний майстер-клас "Магія дизайну"



Рівень: 9-16 років
Вартість: Безкоштовно
Тривалість: з 15:30 до 17:00
Напрям: Інше, Київ
  вул. Еспланадна, 20, 11 поверх, офіс 1104 (ст. м. Палац Спорту)
  (067) 542-8814
  Відправити повідомлення



Інформація про майстер-клас:


Ми запрошуємо усіх бажаючих дітей та підлітків віком від 9 до 14 років на безкоштовний майстер-клас, де ви, разом із професійними ІТ-фахівцями, створите власний дизайн та інтерактивний прототип тематичного iOS додатку.

Сьогодні смартфони та додатки у них знайомі та звиклі для усіх речі.

Щоправда, не всі додатки та ігри нам подобаються і не всіма ми користуємося. Є улюблені, популярні, зручні та ті, які інсталювати і запускати зовсім не хочеться.

Чому це так?

Дуже часто такі додатки просто примітивні, копіюють відомі, негарні візуально та абсолютно незрозумілі, алогічні у використанні.

Вже зараз більша частина роботи, комунікації та розваг відбувається саме в нашому смартфоні. Ми моніторимо погоду, оплачуємо покупки, малюємо, читаємо, слухаємо музику, дивимося фільми через мобільні додатки. Саме тому вони повинні бути "user friendly" (дружнім до користувача), а такий ефект досягається у першу чергу за допомогою зручного інтерфейсу та привабливого дизайну.

Що ж, Logos Kids Academy має рішення! Ми "ЗА" те, щоб діджитал-світ був цікавим, зрозумілим та правильно-сконструйованим. А щоб досягти цього результату і гаджети та ПЗ процювали справно, необхідно підготувати генерацію справжніх професіоналів та творців майбутнього.

Ми запрошуємо усіх бажаючих дітей та підлітків віком від 9 до 14 років на безкоштовний майстер-клас, де ви, разом із професійними ІТ-фахівцями, створите власний дизайн та інтерактивний прототип тематичного iOS додатку.

Круто? Доведіть на власному прикладі, що мобільний додаток повинен бути зручним та привабливим. Ви дізнаєтеся про основні елементи мобільного додатку, правила грамотної візуалізації, масштабування, підбір форм, кольорів та основи дизайну.

Реєструйтеся, спробуйте власні сили та розвивайтеся разом з Logos Kids Academy!

Програма майстер-класу:
— Починаємо з підготовки файлів для макету.
— Працюємо над UI дизайном декількох екранів фітнес-додатку для iOS.
— Працюємо далі над налаштуванням переходів та анімацій між екранами.
— Отримуємо і презентуємо інтерактивний прототип фітнес-додатку для iOS

Безкоштовно зареєструватися на майстер клас → https://kyiv.lgs-kids.com/bezkoshtovnyj-majster-klas-magiya-dyzajnu або за номером телефоному: (067) 542-88-14


Logos Kids Academy

Телефон: (067) 542-8814
м. Київ, вул. Еспланадна, 20 (11 поверх, офіс 1104)

kyiv.lgs-kids.com
Logos Kids Academy – це позашкільна освіта нового покоління, для розвитку і самореалізації дітей через IT. За допомогою сучасних технологій ми розвиваємо у школярів знання про бізнес, навички спілк...

Детальніше ...

Відгуки користувачів:




Додати коментар ↑ на початок