Юлія Вікторівна

Місто: Бровари
Вартість занять: від 200 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з біології

Стаж роботи репетитором/викладачем:

9 років

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- вихідні

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Кандидат біологічних наук (спеціальність - біохімія, 2017 р.). Освіту здобувала в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, дипломи бакалавра (2012 р.) та магістра (2014 р.) з відзнакою.

Пропоную уроки з біології, якісну підготовку до ЗНО. Маю досвід успішної підготовки випускників до ЗНО з біології та хімії, викладання в приватній школі та університеті. Допоможу розібратися зі складнощами, зможу зацікавити до вивчення предмета, показати практичний зміст отриманих знань, структурувати та узагальнити матеріал. Індивідуальний підхід, цікаві уроки, сучасна інформація.



Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора : Юлія Вікторівна



відгук про репетитора
Сергей
12 липня 2016, 20:27 #

Большое спасибо за профессиональную подготовку к ЗНО по биологии.
Результат - 196 баллов.

відгук про репетитора
Лиза
25 вересня 2017, 18:10 #

Большое спасибо за два года преподавания. Благодаря прекрасным урокам биологии полюбила этот предмет. На занятиях всегда все понятно и доступно, много тестов, интересной информации. Спасибо за отличный результат, благодаря которому я на бюджете.

відгук про репетитора
Лина
25 вересня 2017, 20:47 #

Юлия Викторовна смогла меньше, чем за 7 месяцев подготовить к ЗНО. Современный подход(презентации с ярко запоминающимися картинками), структурирование основного в табличках, постоянное повторении тем(что б не забывать). Учить начинала все с ноля. Благодаря урокам с Юлией Викторовной сдала успешно, на 182 балла.


Додати коментар ↑ на початок