Сімон Олеся Василівна

Місто: Львів
Вартість занять: від 150 до 150 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з іншого

Стаж роботи репетитором/викладачем:

8 років

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Привіт! Мене звати Олеся, і я готова допомогти Вам у вивченні української мови та літератури.

Готуєтеся до ЗНО, ДПА, іншого іспиту? Не можете розібратися з домашкою чи контрольною? Потрібно підтягнути українську? Звертайтеся – і ми зробимо це разом.

Я маю червоний диплом філологічного факультету ЧНУ ім. Богдана Хмельницького і 7 років успішної викладацької діяльності. Умію доступно подати матеріал, просто пояснити складне. Серйозно ставлюся до роботи, працюю на результат, але мене можна не боятися – я комунікабельна й маю почуття гумору.

Телефонуйте, приходьте, щоб дізнатися більше.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Сімон Олеся Василівна



відгук про репетитора
Анастасия Гуменная
23 червня 2015, 16:46 #

Не дивлячись на такий молодий вік, Олеся Василівна вже є чудовим репетитором, доступно пояснює матеріал. Також вона дуже гарна як людина: чуйна, добра, завжди допоможе в скрутній ситуації.

відгук про репетитора
Валентина
28 червня 2016, 19:19 #

Мій син уже два роки займаається із Олесею Василівною . Вона хороша людина. Добре володіє знаннями та вміло і доступно пояснює матеріал. Артем вважає її найкращим репетитором у світі і я також.

відгук про репетитора
Армен
13 березня 2017, 14:59 #

дуже хороший репетитор, рекомендую)

відгук про репетитора
Александра
30 червня 2017, 09:55 #

Із щирою вдячністю залишаю свій відгук про роботу Олесі Василівни. Прекрасний, висококваліфікований педагог і дуже хороша людина. За короткий час, завдяки її урокам, я змогла досягти дуже гарних результатів. Матеріал подається доступно і в легкій для розуміння формі. Олеся Василівна завжди переймалася моїми успіхами, а її вчасна похвала стимулювала і зацікавлювала.
Рекомендую!!!

відгук про репетитора
Валерія
15 червня 2018, 17:16 #

Дуже вдячна Олесі Василівні за цікаві, змістовні уроки та підтримку. Завдяки цим заняттям я усвідомила важливість вивчення української мови, літератури. Також я на відмінно склала ЗНО. Рекомендую!

відгук про репетитора
LukashVV1919181
12 вересня 2018, 19:04 #

За три місяці чудово підготувалась до ЗНО завдяки Олесі Василівні! Здала на відмінно! Матеріал пояснювався дуже зрозуміло. Також це надзвичайного чуйна людина, котра завжди з розумінням ставиться до своїх учнів. Рекомендую!!!

відгук про репетитора
Марко
09 липня 2020, 10:37 #

Дуже цікаво пояснює тему, рекомендую!


Додати коментар ↑ на початок