Гевці Тимея Олександрівна (timig2-skype)

Місто: Київ
Вартість занять: від 250 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор угорської мови

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Репетитор,переводчик венгерского языка.В легкой и доступной форме поможет Вам освоить венгерский язык!

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Гевці Тимея Олександрівна (timig2-skype)



відгук про репетитора
Анна
22 жовтня 2014, 08:17 #

Самый лучший репетитор! ОЧень простая и доступная методика обучения. Я очень требовательна к преподавателям, но Тимея - просто умничка. Уроки с ней были очень полезными и прогресс в венгерском был заметен уже после 3-го занятия. Огромное спасибо ей! Такого репетитора еще поискать!

відгук про репетитора
Галя
20 березня 2015, 17:24 #

Уроки з Тімеєю були дуже корисні та дали хороший результат. Вони були прості та доступні, не дивлячи на те, що угорська мова є дуже складною. Дуже вдячна Тімеї та всім її рекомендую

відгук про репетитора
Владимир
06 квітня 2015, 06:27 #

Яркая, неординардная, мощная и стремительная, выводящая на языковую орбиту за доли секунды полета (8-10 занятий) просто неотразимая оптимистка Тимея - занятия с ней - одно наслаждение, все сложности венгерского легко растворяются в ее харизме.

відгук про репетитора
Андрей
15 жовтня 2015, 09:04 #

Мне очень повезло с репетитором. Это позитивный, располагающий к себе человек и грамотный специалист. У нее есть явный индивидуальный подход к ученикам, много наработок. Материалы подбираются в соответствии с требованиями ученика и излагаются в доступной форме.
Занятия весьма интересны и увлекательны, время пролетает незаметно. Тимеа является носителем венгерского языка и соответственно великолепно его знает и блестяще преподает! Заниматься с ней одно удовольствие. Очень доволен результатами!
С уверенностью рекомендую Тимею всем, кто хочет быстро и с комфортом изучить венгерский язык.

відгук про репетитора
Pal
21 квітня 2018, 11:33 #

Тимея чудовий репетитор, найкраща з тих, у кого я навчався. Вона дуже позитивна, навчатися з нею цікаво, легко та приємно.
Навчався з Тимеєю не з самого "нуля", але її підхід до викладання угорської мови дозволив у відносно короткий проміжок часу досягти суттєвого прогресу. Тимея допомогла зрозуміти угорську мову. Результатами навчання більше ніж задоволений!
Дуже рекомендую!
Millió köszönet Tímeának a tanításért és segítségért!


Додати коментар ↑ на початок