Сайде Енверівна

Місто: Тернопіль
Вартість занять: від 250 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови
- Репетитор турецької мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Жовтень 2010 - травень 2014 рр. - МО "Арслан", посади - репетитор іноземної мови, менеджер по зовнішніх зв'язках. Посадові обов'язки: проведення індивідуального та групового навчальних занять; синхронний переклад під час прийомів іноземних гостей; організація, проведення семінарів і тренінгів, робота з волонтерами «Корпусу Миру»; проведення переговорів з представниками місцевих і міжнародних НДО (не державних організацій); підготовка аналітичних звітів. Січень - травень 2014 р. - ЗОШ № 5, м. Бахчисарай, посада - викладач англійської мови. Посадові обов'язки: навчання школярів; участь в шкільних заходах; проведення консультацій факультативів з англійської мови. Червень 2016 р. - єспівзасновником мовно-консультаційного центру "Іноземні мови за чашкою кави".

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень
- вдосконалення високого рівня знань

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

УРОКИ AНГЛІЙСЬКОЇ ТА ТУРЕЦЬКОЇ МОВ В ОФІСІ ЦЕНТРА МІСТА ТА ПО СКАЙПУ. УРОКИ ПРОВОДЯТЬСЯ УКРАЇНСЬКОЮ, РОСІЙСЬКОЮ, АНГЛІЙСЬКОЮ АБО ТУРЕЦКОЮ МОВАМИ.

Підготовка до ЗНО або ДПА. Виконання різних відів студентських робіт. Допомога у виконанні домашнього завдання та можливість додаткового вивчення іноземної мови поза шкільною програмою. Заняття в ігровій формі сприятимуть швидкому та ефективному засвоєнню навчального матеріалу.

Маю величезний досвід живого спілкування з представниками різних континентів світу (Америки, Азії, Європи, Африки, Австралії і т.п.) У процесі начання використовую різноманітні методики. Починаємо говорити на іноземній мові вже з першого урока.

Заняття тривають від 1 до 1.5, залежно від віку та рівня знань учня.
Авторська методика та індивідуальний підхід до кожного.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Тернополі: Сайде Енверівна



відгук про репетитора
Наталья
10 серпня 2017, 07:31 #

Отличный преподаватель. Нашел общий язык с моим ребенком. Репетитор очень приятная, хорошо объясняет материал, уроки интересны и информативны.Спасибо!

відгук про репетитора
Оля
30 серпня 2017, 17:15 #

Занималась с Сайде удаленно по Skype. Цель была начать говорить и понимать турецкий язык. Хороший преподаватель, с четкой структурой подачи материала. Всем рекомендую!

відгук про репетитора
Анна
17 вересня 2017, 15:15 #

Я щиро вдячна Сайде за ту базу знань, яку я отримала на заняттях. Це висококваліфікований витель, який досконало володіє всіма новітніми технологіями та педагогічною технікою.У неї хороший підхід до учня. Це добросовісна та відповідальна вчителька.Дякую.

відгук про репетитора
Оксана
05 жовтня 2017, 10:02 #

Сайде - відмінний педагог з індивідуальним підходом до кожного учня. З нею ви не просто вивчите англійську мову, а й взнаєте про різні її різновиди. Також почуєте різні цікаві історії та розповіді про Англію і Амеріку. З цією викладачкою ніколи не буває нудно. Завжди весело Якщо у вас немає часу ходити на заняття, то можливі заняття по Скайпу.

відгук про репетитора
Марина
30 листопада 2017, 18:25 #

Я и мои дети очень довольны занятиями по английскому языку. С первого дня удалось заинтересовать и наладить контакт. Каждый урок проходит насыщенно. С удовольствием будем продолжать и дальше заниматься с нашим репетитором

відгук про репетитора
Лілія
05 січня 2018, 22:56 #

Мої доньки займаються з Саїде по Скайп. Дуже задоволені уроками. Викладач постійно йде на зустріч проханням батьків. Дякуємо за це! Заняття не схожі на шкільні уроки. Діти завжди з нетерпінням чекають наступного урока. Дякуємо Вам! Рекомендуємо усім

відгук про репетитора
Яна
25 лютого 2018, 18:08 #

Преподаватель настоящий профессионал, умеет доходчиво объяснить сложный материал. Применяет при обучении современные методики. Доступно, просто, интересно, а главное эффективно. Занятния проходят не по шаблону, а с учетом степени подготовки ученика, особенностей восприятия и усвоения материала. Мне очень всё нравится, я в восторге!!!

відгук про репетитора
Юля
04 травня 2018, 08:26 #

Шукала викладача з англійської мови для підвищення свого рівня. Мені порекомендували Сайде Енверівну. Співпрацею з нею я дуже задоволена. Викладач доступно і професійно викладає іноземну мову. Рекомендую.

відгук про репетитора
Svetlana
09 липня 2018, 04:29 #

Сайде, дякую за підготовку до ЗНО. У Вас цікава та легка подача матеріалу, високий рівень підготовки. Завдяки Вашій праці і моїй старанності ми досягли гарних результатів під час здачі ЗНО з англійської мови. Рекомендую!

відгук про репетитора
Натали
13 липня 2018, 17:04 #

Чудовий репетитор! Людина,яка підлаштовується під учня, гарний підбір матеріалів. Протягом навчання я змогла суттєво підняти свій рівень англійської! Рекомендую!

відгук про репетитора
Alinka
17 липня 2018, 13:54 #

Рекомендую цього репетитора! Навчаюсь вже рік, звернувшись до викладача маючи нулевий рівень знань зараз мій рівень англійської вже В1. Молода, енергійна та завжди позитивна особистість. Наші заняття завжди проходять весело та продуктивно.

відгук про репетитора
Евген
21 липня 2018, 12:10 #

Викладач дуже контактна, мені імпонує. У мене знання посилилися у багато разів. Рекомендую її всім.

відгук про репетитора
Олена
01 серпня 2018, 11:31 #

Репетитор просто розумниця, їй вдалось мене навчити за короткий час азам розмовної мови. Хоча вивчати турецьку мову з Сайде я починала з нуля навіть літер не знала.

відгук про репетитора
Галина
19 серпня 2018, 09:59 #

Сайде Енверівна займалась з моєю дитиною англійською мовою. Доньці заняття подобалися, лише позитивні відгуки про репетитора.

відгук про репетитора
Володимир
27 жовтня 2018, 07:26 #

Чудовий репетитор. Має хорошу методику викладання.

відгук про репетитора
Оксана Врордимірівна
08 січня 2019, 18:16 #

Займаємося з Сайде Енверівною й досі. Всім задоволені. Претензій та ніяких нарікань немає. Сайде Енверівна займається з моєю дитиною англійською мовою. Заняття проходять по Скайпу. Нам подобаються уроки: цікаво, доступно і легко. Рекомендуємо!

відгук про репетитора
Марія
16 липня 2019, 16:45 #

Сайде Енверівна - висококваліфікований спеціаліст! Має досвід роботи та високий рівень знань. Вдалося змістовно підготуватися до ЗНО, а саме, повторити проблемні теми та розширити словниковий запас. Рекомендую.

відгук про репетитора
Христина
29 липня 2020, 06:47 #

Репетитор нам подошла. Продуктивные занятия. Результаты уже есть. Рекомендую!

відгук про репетитора
Olena
04 жовтня 2021, 16:51 #

Я в захваті від викладача, дуже щаслива що потрапила саме на неї !!
Усім рекомендую!!

відповідь користувачу сайту
Sayde
15 жовтня 2021, 14:39 #

Сонечко, я теж дуже рада що зустріла тебе. Ти дуже старанна і велика молодчинка. Пишаюсь тобою)))

відгук про репетитора
Ірина
04 жовтня 2021, 16:53 #

Заняття з викладачем проходять регулярно. Дитина займається із задоволенням, є покращення у розумінні предмету. Активно готуємось до іспиту.

відповідь користувачу сайту
Sayde
15 жовтня 2021, 14:41 #

Дякую за старанну студентку!)))

відгук про репетитора
Оксана
10 листопада 2021, 17:38 #

Хочу подякувати Сайде. За її професійні якості за підхід до дитини. Ми задоволені на 200%. Усім рекомендую!


Додати коментар ↑ на початок