Гаркун Анна

Місто: Полтава
Вартість занять: від 200 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з хімії
- Репетитор з біології

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Досвід роботи з учнями — 9 років. Допомагаю з: - Підготовкою до контрольних, іспитів, екзаменів в школі, коледжі, університеті. - Виконанням домашніх завдань з хімії та біології, біохімії, органічної та неорганічної хімії, будь-яких предметів медичного профілю - Засвоєнням матеріалу з медичних предметів коледжу або університету. - Підготовкою до ліцензійних іспитів Крок-1/2/3 - Написанням лабораторних робіт, статей, наукових робіт, історій хвороби тощо

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

У 2020 році закінчила Українську медичну стоматологічну академію, отримала диплом з відзнакою. Призер олімпіад із медичних дисциплін та конкурсів наукових робіт. Допомагаю школярам підготуватися до вступу в університет, даю глибокі знання, які допоможуть тим дітям, які планують навчатися на лікаря або фармацевта.

Також допомагаю студентам медичних ЗВО/коледжів готуватися до занять, виконувати домашні завдання та контрольні, готуватися до екзаменів/модулів/тестів.

Маю досвід підготовки студентів до Крок-1/2/3. Результати моїх учнів — від 75 до 92%.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Полтаві: Гаркун Анна



відгук про репетитора
Лиза
14 листопада 2015, 14:35 #

Я рекомендую всім цього репетитора!
Вона дуже класно пояснює,сама вона дуже хороша людина
Завдяки Ані я поступила в мед)
Як би не вона...то я б тут не вчилася
Підготувала мене за короткий проміжок часу!(пришла з нуля до неї)
Дуже їй вдячна))
Тому не гайте часу і йдіть до неї!!
Я даю 300% що ви не пошкодуєте
Дуже їй вдячна,таких репетиторів,як вона дуже мало*

відповідь користувачу сайту
Диана
25 лютого 2016, 18:04 #

А за какой промежуток времени она вас подготовила?

відповідь користувачу сайту
Tefa_Letit
26 лютого 2016, 20:32 #

Якщо мені пам'ять не зраджує, то ми прозаймались не більше ніж півтора місяці. точно вже не згадати, але часу було зовсім мало.

відгук про репетитора
TetianaSperz
19 червня 2018, 17:45 #

Хто прагне досягти найкращих результатів ЗНО з біології та хімії, рекомендую звертатися за допомогою до Ані.Розумна і чудова дівчина.Вона гарно знає навчальний матеріал і зрозуміло його пояснює. Своїми високими балами з ЗНО ( біологія) я завдячую Ані.

відгук про репетитора
Катя
14 грудня 2015, 12:00 #

Могу только сказать, что судьба оказалась неимоверно благосклонна ко мне, когда свела мои пути с Анной и даже посадила с ней за одну парту. Возможно, отчасти благодаря ей школу я и закончила. В любом случае последние мои три года школьной каторги занятия с Анной гораздо смягчили.
Если хотите максимально четко и ясно усвоить новый материал который как кажется в километре от вашего понимания - вам к ней. Лучше и доступней нигде не найдете, гарантирую. Удачных всем блужданий в стране знаний :3

відгук про репетитора
Біополімер
16 грудня 2015, 20:50 #

Неодноразово була присутня на уроках Анни Дмитрівни.Пояснює матеріал чітко і ясно, розкладає все по поличках. Вимоглива,але справедлива, тому якщо ви серйозно вирішли взятись за хімію/біологію то Вам саме до неї. Біопомімер рекомендує!

відгук про репетитора
Колодий Вика
17 липня 2016, 17:27 #

Однозначно рекомендую!
Уроки проходили дуже цікаво,складний матеріал пояснює доступно.
Анна приємна дівчина, з якою ви не будете просто просижувати час, а дійсно гарно підготуєтесь до ЗНО чи якогось іншого іспиту.
За короткий час вона змогла підготувати мене до ЗНО з нуля.
Я ни на секунду не жалкую, що саме Анна зі мной займалася біологією,дуже вдячна !!!

відгук про репетитора
Саша
19 липня 2017, 14:49 #

Поступил в УМСА,и сразу столкнулся с очень увлекательным предметом Биорганическая химия , двойки шли одна за другой , школьные знания по химии не хотели мне помогать, по скольку объемы информации на 1 курсе медицинского заставляют мозг долго обновляться, а времени усвоить быстро такую сложную дисциплину как Биорганическая химия было мало
Понял что самому не справиться и начал искать себе репетитора ,увидел молодую девушку с того же вуза и остановился на ней )
И так мы начали нашу работу с чистого листа ,поступенчасто мы перекрывали двойки , зарабатывая оценки выше , в итоге успешно сдал модуль , благодаря Ане и конечно желанию выйти со своего не лучшего положения
Для детей и студентов считаю ее очень хорошим вариантом , по скольку она находит тот самый понятный язык для молодого поколения и результат не заставит себя ждать, на занятиях она ведёт себя не как монотонный репетитор бальзаковского возраста от которых хочется уйти домой выспаться а всегда на позитиве залаживает в твою голову нужную информацию

відгук про репетитора
Влада
17 жовтня 2017, 15:36 #

Привет! хотела ещё раз сказать огромное спасибо)) я поступила куда хотела ещё и на бюджет!

відгук про репетитора
Оксана
16 грудня 2017, 12:10 #

Дякую тобі , Аня , ти мені дуже допомогла. Рекомендую всім, у кого є проблеми з хімією, цього чудового репетитора,занняття з тобою проходили цікаво , насичено,час спливав швидко і головне плідно. Якщо ви хочете підвищити знання з цього предмету- зверніться до
Ані.

відгук про репетитора
Оксана
16 грудня 2017, 12:13 #

Дякую тобі , Аня , ти мені дуже допомогла. Рекомендую всім, у кого є проблеми з хімією, цього чудового репетитора, занняття з тобою проходили цікаво , насичено,час спливав швидко і головне плідно. Якщо ви хочете підвищити знання з цього предмету — зверніться до Ані .

відгук про репетитора
TetianaSperz
21 червня 2018, 10:49 #

Хто прагне досягти найкращих результатів ЗНО( біологія, хімія) рекомендую звертатися до Ані. Чудова, розумна дівчина. Вона не тільки відмінно знає навчальний матеріал, а й зрозуміло пояснює його.Завдяки Ані я отримав високі бали ЗНО з біології, що забезпечить мені вступ на бюджет.
Я дуже вдячний Ані.

відгук про репетитора
Аня
20 червня 2019, 07:20 #

Очень рекомендую Аню как прекрасного репетитора.В начале года биология для меня казалось чем то неизведанным ,а сейчас самым любимым предметом.Все уроки проходили очень интересно и + ко всему весело.В конце года я осталась безумно довольна результатом.

відгук про репетитора
Илона
20 червня 2019, 08:10 #

Я очень благодарна Ане за подготовку, мы готовились к ЗНО, всего за три месяца мы вытянули меня до высокого уровня - это победа!!)) впереди у меня важное событие - это выбор университета. Благодаря Ане, со своим баллом я прохожу везде на бюджет, поэтому выбор велик. Спасибо огромное за труд: доступное объяснение материала, отменное его знание) ЗНО с биологии было покорено😉

відгук про репетитора
Виктория
22 липня 2020, 09:13 #

Очень хороший репетитор! Доступно и чётко подаёт информацию, находит свой подход к ученику, так же Анна очень приятный человек, благодаря ей я поступила в мед. Советую!

відгук про репетитора
Карина Небрат
24 липня 2020, 09:18 #

Анна-хороший преподаватель! Если хотите хорошую оценку, можете не переживать. Аня объяснят доступно и на уроках спрашивает по пройденных темах, чтобы убедится в усвоенном материале


Додати коментар ↑ на початок