Parhomenko Kateryna

Місто: Вінниця
Вартість занять: від 485 до 485 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови
- Репетитор німецької мови
- Репетитор іспанської мови
- Репетитор польської мови
- Репетитор української мови
- Репетитор російської мови
- Репетитор румунської мови
- Репетитор турецької мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Я работаю репетитором уже 10 лет

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Предлагаю очень эффективные занятия иностранным языком,в результате которых у вас просто не остаётся шанса не заговорить на английском,румынском либо польском языках!

Наконец-то у вас не будет возникать умственного барьера перед общением с иностранцами,так как вы перестанете бояться ошибок!!!Не то,чтобы ошибки у вас совсем перестанут возникать,но вы будете уверенно пользоваться теми знаниями,которые у вас появятся в мозгу и теми,которые сейчас уже есть!Ведь наконец-то вы поймете всю логичность английской и румынской грамматики и простоту польской и полностью в ней разберетесь!Помогу подготовиться к любому общению с иностранцами!По подобным принципам обучаю немецкому и испанскому языкам!

Детям помогу подтянуть английский язык, подготовиться к экзаменам,заполнить пробелы в знаниях!Смело обращайтесь и вы не пожалеете, когда убедитесь на практике, что на английском,польском или румынском под силу заговорить каждому!!!
I will help foreigners to master of Ukrainian or Russian with big pleasure.
Со мной можно связаться по вайберу, скайпу,логин которого ekparhomenko!My viber phone number is +380967569513.
I wish you good luck!Do zobaczenia wcrotcze!Ne vedem in curand!!1
Тепер звертаюсь до тих, хто бажає, щоб викладання поводилось виключно українською. Оскільки я добре володію цією мовою, то із задоволенням допоможу вам оволодівати знаннями з галузі іноземної мови, викладаючи українською мовою. Отже, сміливо звертайтеся,чекаю на ваші запитання чи пропозиції!)))
I propose the service of the Russian tutor.I am a native speaker of the Russian language. I can help the English-speaking people to master the Russian language.I teach on skype.I suggest very interesting lessons that consist of very fluent speaking of Russian. My login is ekparhomenko.My viber phone number is +380967569513


Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Вінниці: Parhomenko Kateryna



відгук про репетитора
Dikayairina
17 червня 2020, 14:25 #

Хочу подякувати приємному вчителю Катерині за ефективні заняття румунською мовою. Дякую за Ваш індивідуальний підхід та за Ваше бажання знайти ключик до моєго розуміння мови!Хочу продовжувати наші уроки!☺️

відгук про репетитора
Екатерина
19 серпня 2021, 08:47 #

Дякую за гарні заняття, за практичний підхід!) Тепер я знаю, як правильно вчити нові для себе слова і прогресувати у вивченні мови!

відгук про репетитора
Екатерина
19 серпня 2021, 09:44 #

Дуже дякую чудовому репетитору за прекрасні уроки румунської мови!!!))) Завдяки вам я вже відчуваю, що підготувалася до поїздки в Бухарест!)))

відгук про репетитора
SvetlanaTur
25 серпня 2021, 12:33 #

З Катериною займаюся вже близько півроку. Відчутні результати. Вже бачу, що маю можливість відповідати на питання і говорити на різні теми. Тому дуже дякую Катерині за гарне навчання і мовну практику під час наших занять!!!

відгук про репетитора
SvetlanaTur
25 серпня 2021, 13:00 #

З Катериною займаюся вже близько півроку. Вже маю певний обсяг знань, достатній для спілкування румунською мовою! Дякую))) Буду продовжувати нашу співпрацю)))


Додати коментар ↑ на початок