Мацкевич Єва Олегівна

Місто: Київ (метро Контрактова площа)
Вартість занять: від 250 до 350 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з історії

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Закінчую магістратуру Національного університету "Києво-Могилянська академія", спеціальність "Історія" (закінчила бакалавра з історії). Працювала в Національному музеї історії України (фондовий працівник), готую учнів до ЗНО з історії вже шостий рік.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території учня
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Підготовка до НМТ 2024.

Індивідуальний підхід.
Заняття в цьому році лише ОНЛАЙН
Рівень знань учня не має значення. Маю свою програму навчання (власного авторства презентації, посібники та тести), що забезпечує хороший результат. Мої учні в попередні роки здавали ЗНО на 180+

Заняття проводжу у форматі розповіді, яка допомагає зрозуміти контекст історії, її причинно-наслідкові зв'язки, завдяки чому не потрібне заучування дат.

Можливі міні-групові заняття (по дві людини), для друзів це більш зручно, економно та цікаво.

@evelina_history - мій блог в Інстаграм, там ви можете познайомитись зі мною ближче.

За деталями - телефонуйте.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Мацкевич Єва Олегівна



відгук про репетитора
Василіса
16 березня 2020, 14:45 #

Я займалася рік тому й у мене залишилося приємне враження від занять з Євою, бо всю інформацію вона викладає простими словами, приводить аналогії, принаймні для мене це було ефективно. Все легко сприймається ще й через незначну різницю у віці, не відчуваєш себе як в школі. Не скажу, що було дуже легко, для домашки треба було приділити досить багато часу, але я бачила результат від занять й окрім того, що винесено на ЗНО, я дізналась ще додаткові цікаві факти, що круто для загального розвитку. Я б радила цього репетитора тим, хто дійсно хоче вчитися і розуміє, навіщо складає ЗНО з історії.

відгук про репетитора
Валерій
27 липня 2020, 22:04 #

Не очікував, що історія може бути цікава. Викладення матеріалу просто бомбезне. Дуже легко сприймається інформація. Єво, дякую, справді не втратив час в пусту. З гумором і доступно. Не очікував взагалі нічого, а вийшло так, що якраз історія стала найцікавішою з усіх підготовок до ЗНО. Здав на 182 і це при тому, шо я дуб у тій історії був. Короче, народ, рекомендую!!

відгук про репетитора
Артем
27 липня 2020, 22:19 #

Займався з Євою три місяці і залишився більш ніж задоволений. Адже через легку подачу інформації, невимушені жарти, цікаві аналогії, велику кількість лаконічних матеріалів та просто приємну атмосферу занять - зміг в короткі не терміни не просто гарно підготуватись, а й здати зно на 189. Варто відмітити, що окрім сухого матеріалу репетитор дав великий багаж додаткових цікавих фактів, які допомагали не просто краще запам'ятати все, але й дало розуміння контексту доби, що значно упростило навчання.

відгук про репетитора
Артем
27 липня 2020, 23:01 #

Займався з Євою всього три місяці, але доступно подана інформація, лаконічні матеріали, цікаві аналогії та факти, які допомагали краще розуміти контекст доби та влучні жарти - дозволили здати зно на 189. Тому якщо хочете гарно здати зно, здобути розуміння історії і весело провести час, рекомендую


Додати коментар ↑ на початок