Євгенія Олександрівна

Місто: Черкаси
Вартість занять: від 280 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

9 років роботи репетитором. Викладаю для дорослих і дітей. Працювала в центрі іноземних мов, перекладачем. 5 років спеціалізуюся на заняттях онлайн.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- будні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Індивідуальні та групові онлайн заняття з англійської мови.

Допоможу вивчити мову з нуля дорослим та дітям (від 7 років), покращити рівень мови (до рівня C1) та працюю з індивідуальними запитами учнів. Готую до НМТ та ЄВІ з англійської мови, FCE, KET.

Пропоную індивідуальний підхід, насичені уроки, цікавий матеріал. На заняттях приділяю увагу формуванню навичків вільного спілкуванню на різні теми, розумінню граматики, вивченню нових слів, сприйманню живої мови на слух. Активно використовую книги та перегляд фільмів, відео в оригіналі. Темп вивчення залежить від особливостей і цілей учнів.

Підручники підбираю під запит і потреби учнів. В основному працюю з видавництвами Oxford, Cambridge, Longman, Pearson та іншими.

Телефонуйте або ж пишіть на вайбер, телеграм (380983707651).









Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Черкасах: Євгенія Олександрівна



відгук про репетитора
Світлана
25 березня 2020, 09:20 #

З Євгенією займаюсь майже рік, англійська була необхідна мені для роботи та для того, щоб комфортно почуватися під час подорожей;
За час мого навчання мені вдалося покращити сприйняття англійської мови "на слух", з`явилось деяке розуміння при перегляді англомовних каналів (типу English Club), під час подорожі можу пояснити що мені потрібно. Почала розуміти краще граматику, і виявилося що це не так страшно, як здавалося.
Дуже подобається те що завжди підбираються різноманітні матеріали, а не по одній книжці вчуся. Даються відео та аудіо завдання на заняттях. Доступне пояснення, а сам викладач відповідальний та пунктуальний.
Через 6 місяців перевела своїх дітей на навчання до Євгенії

відгук про репетитора
Олексій
27 березня 2020, 10:23 #

Дитині дуже подобаються заняття з Євгенією по скайпу. Вони проходять в досить веселій та активній формі. Весь матеріал надається репетитором. На уроці, що для нас важливо, приділяється увага її слабким сторонам та підтримуються і розвиваються існуючі знання. Зі слів дитини, по її відчуттю, вона вдвічі покращила свій рівень. Ми, як батьки, бачимо, що у доньки наче з'явився інтерес до англійської (почала цікавитись коміксами саме на англійській мові, почала більше сприймати мову на слух).


Додати коментар ↑ на початок