Маселко Марта Романівна

Місто: Львів
Вартість занять: від 185 до 305 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

3 роки

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього

Переважний час проведення занять:

- не має значення
- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Відкрито набір на підготовку до ЗНО 2022! Є індивідуальна та групова форми навчання. Щоб отримати інформаційний буклет (графік, вартість, умови) - телефонуйте або пишіть за номером 098-78-74-743 (мовна студія A&F).
.
Також пропоную індивідуальні та/або парні заняття з англійської мови
- англійська з нуля
- підвищення рівня від А1 до В2
- підготовка до ЗНО для абітурієнтів і магістрів

Працюю зі школярами (від 8 класу) та дорослими. Для кожного учня розробляю персоналізовану програму навчання. Заняття англійською мовою!!!
Про себе:
• працюю репетитором в мовній студії A&F та онлайн
• закінчую бакалаврат (вивчаю прикладну лінгвістику)
• відвідала численні семінари та курси з підвищення кваліфікації
• куратор розмовного клубу для підлітків TeenZone

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора у Львові: Маселко Марта Романівна



відгук про репетитора
Юліанна
12 серпня 2021, 14:10 #

Марта- мій індивідуальний репетитор віднедавна, але два чи більше років вона була однією з викладачок англійського клубу, який я відвідувала. Заняття були неймовірними. Це було смішно, балакучо, весело, ну і звісно з користю. Як індивідуальний репетитор, Марта теж дуже гарно навчає та робить вивчення досить складної мови легше та цікавіше. Практикує різні види навчання, тобто розмови, граматика, читання, ігри і так далі. Марта -одна з найкращих моїх репетиторів за весь час , а я мала досить багато

відгук про репетитора
Віталік
12 серпня 2021, 14:12 #

Марта Романівна дуже хороша репетиторка з Англійської мови, вміння довести до людини інформацію дуже хороше, найкраща з всіх.

відгук про репетитора
Світлана
12 серпня 2021, 14:13 #

прекрасна вчителька, на заняттях з якою ніколи не буває нудно чи нецікаво) навіть найскладніші теми вона може пояснити за 30 секунд. на заняттях ви не лише вчитель і учень, але й хороші друзі, як і поза заняттями🥰

відгук про репетитора
Зоряна
12 серпня 2021, 14:17 #

Чудовий викладач, репетитор. Марта мене підготувала до ЗНО буквально за пару місяців. Результатами занять дуже задоволена як і результатами ЗНО))

відгук про репетитора
Роман
12 серпня 2021, 14:21 #

Ходив певнйи час до Марти Романівної і враження позитивні. Подання інформації якісне і конструктивне. Якщо щось не зрозуміло, то доступно пояснить та повторить не раз. Була можливість вибрати зручний час для занять, що не може не радувати. Правда рекомендую ходити хоча б 3 рази на тиждень, щоб був відчутний результат. Особисто я займався лише 1 раз на тиждень і великої ефективності в цьому не було, але в будь-якому випадку дізнавався нові речі і підтримував поточний рівень англійської мови. Отже, можу порекомендувати даного репетитора, який знайде до вас підхід та дасть міцні знання англійської мови.

відгук про репетитора
Катерина
12 серпня 2021, 14:42 #

Займаюся з Мартою уже півроку онлайн.Дуже задоволена!Кваліфікований репетитор,яка знайде підхід та надасть впевненості у вивченні мови!завжди цікаві заняття,багато розмовних вправ підібраних по індивідуальній програмі!
Рекомендую!

відгук про репетитора
Катя
12 серпня 2021, 15:08 #

Якщо вам потрібен репетитор, який зрозуміє вашу дитину і, сміливо можете звертатись до Марти Романівни. Для мене було важливо, щоб мій репетитор був молодим. А це в свою чергу, і погляд на світ інший, і свобода в спілкуванні. Це важливо! Тому, що з людьми, приблизно твого віку легше знайти спільну мову. Мої заняття завжди проходили спокійно, весело, і без ексцесів. Конкретно в мене, була підготовка до ЗНО. І до того всього, додався карантин, який трішки змінив наші плани, і ми були вимушені переходити на онлайн навчання. Що абсолютно ніяк не вплинуло на якість. Навіть добавилось декілька методичок, книжок, сайтів, зошитів, де ти міг закріпити тільки що отримані знання. Завжди допоможе, вислухає!! ( що важливо під час стресового 11 класу!), дасть пораду, поговорить про все на світі і стане другом на час навчання. Таких репетиторів ще треба пошукати. Тому я ,безсумнівно, рекомендую Марту Романівну.

відгук про репетитора
Христина
13 серпня 2021, 06:49 #

Чудовий репетитор!
Вміє доступно пояснити,заняття проходять в цікавій формі.
Серйозно і грунтовно готується до занять.
Щиро рекомендую!

відгук про репетитора
Святослав
15 серпня 2021, 08:32 #

Доволі довго я шукав компетентного викладача, після декількох занять з Мартою, я зрозумів, що не прогадав. З Мартою легко знайти спільну мову і викладає вона дуже доступно, що навіть початківець легко увійде в процес навчання. Уроки проходять інтерактивно, з використанням розмовної англійської мови. Рекомендую на всі 100.

відгук про репетитора
Оля
13 вересня 2021, 14:58 #

Марта - чудова репититор. З великим задоволенням чекала на наші заняття, так як вони завжди були дуже цікаві і інформативні. Завжди злегкістю доносила інформацію . А головне, що завжди на позитиві ) Дякую!!! 10/10


Додати коментар ↑ на початок