Анастасія Липка

Місто: Чернівці
Вартість занять: від 350 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Досвід роботи репетитором 8 років , за цей час навчила понад 300 учнів, деякі проживають за кордоном , а більша частина з них володарі міжнародних сертифікатів. Мої учні успішно здають ЗНО, ДПА та міжнародні екзамени такі як KET, PET,FCE,CAE. Готую до ЗНО та ЄВІ. Заняття проводяться виключно в онлайн режимі по таким патформам як ZOOM,GOOGLE MEET, SKYPE. Додаткові відгуки можете подивитися у мене на сторінці в інстаграм lypka.teacher

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень
- вдосконалення високого рівня знань

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

*Закінчила Чернівецький Національний Університет імені Юрія Федьковича ,спеціальність Філологія(германські мови та літератури, включно переклад)

*На данний момент проходжу міжнародний курс TESOL для вчителів англійської мови ,який являється ліцензією на право викладати англійську мову по всьому світу. Сертифікат видається британським центром з міжнародною акредитацією. Надалі планую не зупинятись і здобути сертифікати CELTA та DELTA.

*Взяла участь у Всеукраїнській конференції викладачів іноземних мов TUTOR*S FORUM та пройшла 7- годинний тренінг для викладачів.

*Досвід роботи репетитором 7 років , за цей час навчила понад 300 учнів, деякі проживають за кордоном , а більша частина з них володарі міжнародних сертифікатів. Мої учні успішно здають ЗНО, ДПА та міжнародні екзамени такі як KET, PET,FCE,CAE.

* Займаюся власним сайтом, де Ви можете здобути додаткові знання та кожного тижня читати нові статті https://www.yet.com.ua/.

* Веду сторінку в інстаграм , де розказую як цікаво та ефективно вчити мову , знімаю цікаві сторіс ,а також даю поради як успішно підготуватиьсь до ЗНО. lypka.teacher

*Я просто обожнюю , те чим займаюсь , для мене це і робота і хобі і відпочинок . І з впевненістю можу сказати що , вивчення мов , це однин із найголовніших аспектів нашого життя . Знайти друзів за кордоном, вільно подорожувати , або ж отримати бажану роботу за кордоном , це все вас чекає зі знанням англійської!Тому не зволікайте , а дійте!

ЗНАННЯ ЧЕКАЮТЬ НА ВАС! І Я ДОПОМОЖУ ВАМ ЗДОБУТИ ЇХ!
Якщо Ви будете слідувати всім моїм вимогам, виконувати завдання вчасно та дотримуватись моїх порад та настанов Ви досягнете дуже хороших результатів.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Чернівцях: Анастасія Липка



відгук про репетитора
Oksans
19 листопада 2020, 09:15 #

Хочу залишити відгук, а за одно і велику вдячність репетитору. Віддала хлопчика (8 років) на заняття до Анастасії, у дитини взагалі знання англійської мови не було. Тепер він розмовляє, пише і навіть читає на англійській мові. Результати дитини покращуються на очах просто. Дуже рекомендую цього вчителя, завдяки її особливій методиці та підходу до дітей я дійсно бачу дуже гарний результат. А саме головне, дитина полюбила англійську мову. Дякую вам!

відгук про репетитора
Андрей
19 листопада 2020, 12:21 #

Если вы действительно хотите знать язык, то вам только к этому репетитору, Анастасия очень требовательная и ответственная. Постоянный контроль домашнего задания ,работа на результат. На уроке успеваем все , у меня приоритет разговорная речь и грамматика и за 2 года я добился невероятных результатов! Уроки очень интересные, после урока остается ощущения ,что час прошел не даром! спасибо огромное ! занимаюсь 2 года и буду продолжать . С уровня А1 я сейчас на уровне В1+ уверенно иду к уровню С1 !

відгук про репетитора
Ірина
23 січня 2021, 11:32 #

Просто дякую! Настільки відповідального репетитора не бачила, репетитор який навіть в позаурочний час контролює і цікавиться завжди результатами, дає додаткові завдання! До цього в мене було 2 репетитора,повірте в мене є з чим порівняти. Я успішно склала ЗНО 192 бали та все ще продовжую займатись. Готуємось до FCE.Завдяки репетитору полюбила англійську назавжди!!!!!!

відгук про репетитора
AnastasiaL
13 вересня 2021, 11:25 #

Класний репетитор! Вимоглива, досвідчена, з прекрасними знаннями. Раді,що потрапили до неї. Син в зараз у 8 класі, робить чудові успіхи. Займаємось 2 роки і будемо продовжувати


Додати коментар ↑ на початок