Меджидов Вадим Шаурович

Місто: Київ (метро Політехнічний інститут)
Район: Борщагівка
Вартість занять: від 300 до 400 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор англійської мови
- Репетитор італійської мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Викладаю вже протягом 26-ти років. Працював викладачем англійської та італійської мов в середніх та вищих навчальних закладах на факультетах іноземних мов. Протягом всього цього часу займався репетиторством. На сьогоднішній день працюю репетитором та перекладачем на своїх замовленнях. Носій італійської мови.

Початковий рівень студента:

- не має значення

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- на території репетитора
- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Розробив свою методику, за якою як дитина так і доросла людина може подолати мовний бар'єр та почати вільно спілкуватись за відносно короткий проміжок часу. Використовуються найкращі британські та італійські підручники. Досягнувши певного рівня знань, учню пропонується перегляд фільмів, статей британських, американських , італійських видань, читання книжок в неадаптованому варіанті з подальшим аналізом ( переказ, дискутування, переклад). Охоплюються абсолютно різні аспекти , такі як граматичне навантаження (граматичні вправи), аби була можливість грамотно висловлювати свої думки, лексика ( поповнювання словника), аудіювання (сприйняття носіїв на слух), адже вивчання будь якої мови передбачає комплексний підхід. Працюю з абсолютно різною віковою категорією. Будую зайняття під вимоги учня, відштовхуючись в першу чергу від його потреб, мети , яку він/вона прагне досягти. Проводжу як індивідуальні так і групові зайняття. Мої учні на сьогоднішній день навчаються в вищих закладах Лондона , Мілана, Сполучених Штатів, працюють в цих країнах, а також в Канаді, Швейцарії.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Меджидов Вадим Шаурович




Додати коментар ↑ на початок