Надія Омелянчук

Місто: Нововолинськ
Вартість занять: від 150 до 300 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор німецької мови

Стаж роботи репетитором/викладачем:

Працюю вчителем німецької вже 28 років, маю великий досвід роботи з обдарованими учнями, мої вихованці неодноразово перемагали та ставали призерами ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських олімпіад. Tакож мої учні успішно складали іспити на отримання сертифікатів Goethе Institut А1, А2, В1, В2. Володію сучасною методикю викладання іноземної мови і удосконалюю її на фахових курсах. Використовую сучасні підручники німецьких видавництв. Досконало володію розмовною мовою та граматикою. Часто буваю в Німеччині . Вмію зацікавити та мотивувати учнів, допомагаю разом віднайти найсприятлівіший для них спосіб засвоєння знань.

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень
- вдосконалення високого рівня знань

Переважний час проведення занять:

- не має значення

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Також активно займаюсь рептиторством вже понад 20 років та маю великий досвід у індивідуальній роботі з учнями.Мені не байдужі їхні досягнення та результати. Гарантую якість знань, відповідальна.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора : Надія Омелянчук




Додати коментар ↑ на початок