Петренко Валерия Александровна

Місто: Київ (метро Площа Льва Толстого)
Вартість занять: від 20 до 60 євро
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з математики

Стаж роботи репетитором/викладачем:

КНУ ім Т. Шевченка, специальность «физика», 2012–2016 рр. Политехнический университет Франции (Ecole Polytechnique), магистратура, 2016–2018 рр. Вища політехнічна школа у Швейцарії (EPFL), курс «Відновлювана енергія, наука та технологія», 2018–2019 рр. Працювала у Британській школі в Парижі (Bilingual International School Of Paris) — 2 роки.

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього

Переважний час проведення занять:

- не має значення
- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Проводжу заняття з розрахунком на те, щоб діти змогли навчитися вільно та самостіно мислити. Так як в мене дуже багатий досвід роботи з дітьми різного віку та спілкування з людьми різних національностей, я розумію що найважливішим для всіх батьків та учнів є не просто хороша оцінка в школі, але й розвиток здібностей, мотивація, розвиток логічного та критичного мислення, а також здібності до розв’язування нестандартних задач, які будуть зустрічатися як і в повсякденному житті, так і при подальшому навчанні та на роботі.

На моіх заняттях я не просто навчаю математиці, але знаходжу підхід до кожного учня, показую їх сильні сторони та мотивацію.

Всі дипломи та відгуки надаю.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Києві: Петренко Валерия Александровна




Додати коментар ↑ на початок