Лілія

Город: Львов
Стоимость занятий: от 300 до 500 грн.
Отправить сообщение

Направление:

- Репетитор английского языка

Стаж работы репетитором/преподавателем:

11

Начальный уровень студента:

- с нуля
- минимальные знания
- средний уровень
- выше среднего
- высокий уровень
- усовершенствование высокого уровня знаний

Предпочтительное время проведения занятий:

- будни
- выходные
- в вечернее время

Место проведения занятий:

- онлайн-обучение

Дополнительная информация:

Потужний досвід іноземної мови? Зверніться до професіонала!

Викладання англійської мови з 2012 року? Це тільки початок мого шляху. Я маю 4 роки досвіду викладання в школі з поглибленим вивченням іноземних мов, де навчала та надихала студентів різного віку.

Не лише це! Я також проходила стажування в навчальних закладах Фінляндії, де поглибила свої знання та вдосконалила свою методику викладання.

Але це ще не все! У 2020-2021 роках я була довгостроковим волонтером в міжнародній організації Service Civil International, де працювала з людьми з усього світу та реалізовувала власні авторські проєкти.

Примечание: для более полной и детальной информации о деятельности этого репетитора, сроках и условиях обучения, обращайтесь непосредственно к репетитору с помощью контактов, указанных в блоке контактной информации.


Отзывы пользователей о репетиторе во Львове: Лілія



отзыв о репетиторе
Людмила
22 июня 2017, 07:26 #

Дуже вдячна моєму вчителю Міс Лії за ті знання, які отримала та якими користуюся зараз, оскільки проживаю в Данії на даний момент та постійно спілкуюся англійською мовою. А ще успішно склала тест КЕТ рівень А2 для отримання робочої візи. Про викладача можу сказати наступне - відповідальна, вимоглива, завжди готова прийти на допомогу та поки не зрозумію тему чи граматику - не відступить від того аби все я чітко знала та могла користуватися. А ще у нас завжди була невимушена атмосфера на уроках. Міс Лія змогла прищепити мені любов до англійської, ми навіть зараз підтримуємо зв'язок, а я продовжую вдосконалювати мову вже самостійно. Ще раз Велике Дякую!

отзыв о репетиторе
Катя
26 июня 2017, 19:12 #

Закінчила перший курс КПІ, вчуся на програміста. З Місс Лілі займалася протягом 9 місяців, аби підготуватися до тесту з ЗНО. Так як до 11 класу не займалася з репетиторами, то навчання було досить інтенсивне. Набрала достатню кількість балів, аби поступити на безкоштовне навчання. Лілі дуже сумлінна викладачка і завжди в курсі всіх новинок. Ми пробували нові підходи до різних вправ і змогли виявити мої слабкі сторони і натренувати їх.
Дуже рекомендую!

отзыв о репетиторе
Ирина
26 июня 2017, 19:40 #

Моя дочь учиться в 4-ом классе и с 5 лет занимается английским языком с учительницей Мисс Лили.Ребенок свободно говорит на английском, смотрит детские фильмы и мультфильмы без перевода. Мы имеем много знакомых за границей, дочка свободно общается и переписывается на английском. Я очень довольна результатом и не только я но и учительница в школе отмечает высокий уровень знаний английского языка

отзыв о репетиторе
Юрий
25 июля 2017, 20:21 #

Люблю подорожувати та знайомитися з новими людьми. Дякуючи нашим урокам з Міс Лілі можу порозумітися з іноземцями та прийняти участь у міжнародних молодіжних обмінах, що проходять в різних країнах.

отзыв о репетиторе
Оксана
29 августа 2017, 16:19 #

За відгуками потрапила на заняття до Лії. Навчаюсь четвертий місяць. Заняття дуже подобаються, хоч мені й потрібен серйозний матеріал аби працювати з іноземними клієнтами, але вчитель завжди вносить легкість і веселинку в наші заняття. Останній раз вчила іноземну мову ще в школі. За три місяці можу поговорити на побутові теми та вести просту ділову переписку. Якщо систематично відвідувати заняття та слухати вказівки викладача - результат не за горами!

отзыв о репетиторе

01 сентября 2017, 20:31 #

Моя донька закінчила 3-й клас. У Лії Вікторівни займаємося з 1 класу. Цього літа дочка відвідала англомовний табір з американськими волонтерами. Вожаті порозумілися відразу і були приємно здивовані тим, що досить юного віку учениця розуміє їх та на своєму рівні вільно розмовляє. Ми не пропускаємо жодного заняття, адже на уроках дочка не тільки вчить. Вчитель поєднує настільні ігри, міні-відео, розігрування міні-вистав з основним навчанням. Рекомендую всім такого творчого і непосидючого вчителя!

отзыв о репетиторе
Максим
12 февраля 2018, 16:05 #

Прийшов до цього вчителя за компанію з сестрою. Захотів займатись, тому що нас цікавить спільна тема - саморозвиток. А ще вчитель допомогла мені розговоритись англійською мовою. Часто відвідую її волонтерський мовний клуб для підлітків, де ми спілкуємося на різні теми.

отзыв о репетиторе
Юлія
21 мая 2018, 17:39 #

Іноземна мова ніколи не давалась мені легко. З старшими класами я взагалі перестала вчити цей предмет. З Лією познайомилася на мовному клубі для підлітків, який вона проводить як волонтер. Вирішила спробувати заняття з нею. Ми почали майже з нуля і мені досі важко дається мова, але на сьогоднішній день я приступила до підготовки до ЗНО, можу порозумітися з іноземцями. Лілі каже, що то все моя старанність, а я вважаю, що то терплячість мого вчителя до моїх поразок і підтримка та віра в мене. Дякую, Міс Лілі!

отзыв о репетиторе
Milana
28 мая 2018, 10:32 #

My mother's friend recommended me this teacher. Miss Lili has been teaching me for more than 2 years. I am 15 years old. I travel a lot with my parents and I communicate with foreigners every time I am abroad. I like the way my teacher explains the language to me. English is easy to learn with her))

отзыв о репетиторе
Паша
16 августа 2018, 08:53 #

Чудовий викладач, який допоміг мені "підтягнути" мою розмовну англійську задля роботи в іншій країні. Рекомендую завжди своїм друзям - вони теж задоволені своїми успіхами у вивченні мови з Міс Лією.

отзыв о репетиторе
Вероніка
01 октября 2018, 15:13 #

Іноземна мова дуже складна мова і самостійно її вивчити дуже важко.В школі не дають тих знань які потрібні. Міс Лілі в цьому завжди допоможе,знайде ідеальний підхід до кожного учня.Буде пояснювати матеріал доки він не стане зрозумілим.Я займаюся вже другий рік і мені дуже подобається.На уроках дуже легка атмосфера,все невимушено.Міс Лілі-чудовий викладач!

отзыв о репетиторе
Арина
01 октября 2018, 16:11 #

Чудовий викладач міс Лілія, яка навчила мене розуміти англійську мову та гарно розмовляти нею. Також завжди приємно та затишно приходити на урок немов до себе до дому. Я поринаю немов би у світ ангійської мови. I love you)))))))

отзыв о репетиторе
Ирина
03 октября 2018, 11:59 #

Спасибо Лиле за репетиторство, подтянула меня в письменном и разговорном английском. Все уроки проходили не только по задонной теме, а и отклонялись иногда на беседы (конечно на английском, что бы я могла быстро среагировать, переключится и ответить).
Лилия благодарю Вас, наши уроки не прошли зря, а привели еще больше желание дальше учится и разбиратся в этом направлении.

отзыв о репетиторе
Яна
20 апреля 2019, 06:57 #

Міс Лілі знайшла через цей сайт. Мені потрібен був викладач для підготування до здачі ЗНО. З нею англійська набагато простіша (це я про граматику і не тільки), а ще викладач "заражає" жагою вчити мову і розвивати критичне мислення. А ви знаєте багато викладачів, які стажувались у Фінляндії та займаються волонтерською діяльністю? Якщо ні - приходьте до неї на підлітковий мовний клуб! РЕКОМЕНДУЮ!

отзыв о репетиторе
Настя
25 апреля 2019, 17:11 #

Мама дізналася від подруги про Міс Лілі,коли я була в 10 класі, і так почалася моя подорож в світ англійської мови. Зараз я в навчаюся в 11 і дуже вдячна за ті знання, які мені подарували уроки з нею. Чесно кажучи, в 10 класі я навіть не могла відрізнити Present Simple від Present Progressive а тепер вирішую завдання ЗНО рівня B2 на високому рівні. Завдяки цим заняттям я не хвилююсь за успішний вступ в університет на бюджет!

отзыв о репетиторе
Vladislav
04 мая 2019, 13:44 #

Готовлюсь к ЗНО у Лилии с большим удовльствием и без особого напряга.На экзамен буду идти уверено и ни капли не боясь его,ибо уверен в своём результате(конечно же не без помощи Лили).Отличный педагог и человек.Всем рекомендую.

отзыв о репетиторе
Іван
04 мая 2019, 13:52 #

На даний момент навчаюся на магістратурі в Туреччині.Лілі порекомендувала програму,за якою я навчаюся по міжнародному обміну між університетами.Також підготувала до усного екзамену під час вступної кампанії.Вдячний їй за поштовх,який зміг вивести мене із зони комфорту!

отзыв о репетиторе
Tania
06 мая 2019, 13:12 #

Вже довгий час займаюсь з Лілією Вікторівною і можу впевнено рекомендувати її своїм друзям. Вчитель з легкістю знаходить підхід, вміє підняти настрій і налаштувати на правильну хвилю. Всі наші уроки наповнені позитивом, цікавими розповідями і спілкуванням англійською. Я збагатила свою лексику новими словами і "прокачала" граматику))

отзыв о репетиторе
Соня
25 мая 2019, 16:12 #

Я протягом дев'яти місяців займалася з Лілією і хочу сказати, що таку кількість позитивних емоцій разом з новим вивченим матеріалом я ще не отримувала ні від одного вчителя чи репетитора. Кожен урок був як прийом у свого особистого психолога англійською мовою і це покращило мою компетентність не тільки в розмовній англійській, а й в сленговій. Адже не кожен репетитор може знайти індивідуальний підхід і зацікавити кожного учня. Не зважаючи на те, що я знала англійську тільки з пісень американських реперів, це не завадило мені показати чудовий результат на фінальному іспиті з англійської мови. І саме за це я хочу сказати величезне дякую.

отзыв о репетиторе
Люся
04 июля 2019, 20:15 #

Я ходила на занятия английским к Лиле всего 3 месяца. Перед ней мне отказали несколько репетиторов, объясняя отказ тем, что невозможно за это время подготовить к успешной сдаче ЗНО. Лиля приняла "вызов". Результат: 157.5 балов на ЗНО. Огромное ей за это спасибо!!!

отзыв о репетиторе
Юлія
24 сентября 2019, 18:20 #

В свої 19 вирішила нарешті зайнятись вивченням англійської мови для себе та для подорожей. За спиною 11 класів школи та 3 курси університету, але знань з англійської було нуль, володіла лише невеликою кількістю лексики, але з граматики не знала нічого, навіть елементарних часів. Позаймавшись з Лілією 2 роки маю рівень B1. Можу з легкістю вести бесіди на цікаві теми, швидко орієнтуюсь в граматиці. Заняття проходили невимушено, цікаво, за чашечками кави/чаю. Ходила на уроки завжди із задоволенням. Гарні результати після кожного заняття мотивували мене йти далі, не опускати руки) Лілія чудова людина та вчитель, рекомендую


Добавить комментарий ↑ в начало