Адреса: | Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Небесної сотні, 18 |
Телефон: | (04631) 2-45-16 |
Сайт: | |
Відправити повідомлення |
Який відсоток бюджетних місць?
Яка вартість навчання на контракті?
Чи є гуртожиток?
Коледж чудовий,але один мінус-немає гуртожитка.Викладання на вищому рівні.
Напишыте пожалуйста более подробную информацыю о коледже, я хочу поступать в нежинский коледж, жить есть где, но нужна более подробная информацыя!
заранее спасибо.
Зайдіть на їх сайт http/nmedcol.com.ua/
Там детально розписано.
а скільки буде коштувати навчання у вашому коледжі в 2012 році?
Скажіть будь ласка, а чи немає у вашому коледжі курсів з масажу?
Гарні викладачі, особливо хочеться відзначити вчителя анатомії Миколу Петровича. А так все гарно та зрозуміло розповідають, курси масажу є. Дуже цікаво тут навчатися )
Подскажите когда в колледже проходит день открытых дверей?
подскажите, планируются ли на даный момент какието мероприятия (встреча выпускников) которые окончили медучилище 25 лет назад?
Если хотите получить знания ,поступайте в Нежинский медколедж. Преподаватели опекают студентов и заботятся лучше некоторых родителей Мой жизненный путь начинался с НМК Благодарна всем
Кафедра біотехнології і мікробіології
Національного університету харчових технологій
запрошує випускників медичних коледжів, які отримали диплом молодшого спеціаліста, здобути подальшу освіту за спеціальністю
162 «Біотехнології та біоінженерія» за скороченою формою
(денна з ІІ-го або ІІІ-го курсу, заочна - ІІІ-го).
Крім того, маємо нагоду запросити всіх бажаючих на День відкритих дверей,який відбудеться 24 лютого 2018 року з 10.00 у Національному університеті харчових технологій (НУХТ) і ознайомитись зі змінами умов вступу та перспективами одержання вищої біотехнологічної освіти у НУХТ.
Вичерпну інформацію з питань навчання у НУХТ за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
можна отримати на сайті кафедри, факультету або університету
(www.btmb.com.ua, www.btec.com.ua, www.nuft.edu.ua),
а також за телефонами (044) 287-92-18; 287-98-30; 287-91-23.
Додати коментар | ↑ на початок |