Рита Юрьевна

Місто: Харків
Вартість занять: від 160 грн.
Відправити повідомлення

Напрям навчання:

- Репетитор з географії

Стаж роботи репетитором/викладачем:

13 лет

Початковий рівень студента:

- не має значення
- з нуля
- мінімальний рівень
- середній рівень
- вище середнього
- високий рівень
- вдосконалення високого рівня знань

Переважний час проведення занять:

- будні
- вихідні
- в ранковий час
- вдень
- у вечірній час

Місце проведення занять:

- онлайн-навчання

Додаткова інформація:

Добрий день! Моє ім’я Маргаріта Юріївна – я працюю репетитором з 2008 р і за цей час особисто підготувала більше 300 учнів до складання ЗНО та ДПА.
Мої принципи – доброзичливість, професіоналізм, результативність.

Моя мета – поширювати в України якісну освіту і допомагати підготуватися учням до іспитів в короткі строки і максимально цікаво.

ДПА всіх класів, ЗНО, шкільний курс, робота зі спортсменами за змінним графіком.

Коли йдуть заняття на дзвінки не можу відповісти, тому пишіть у вайбер 063-11-98-650 або наш інстаграм/фейсбук znotvoi200 - обов\'язково перегляньте результати моїх учнів та відгуки про заняття

Вартість:
- Індивідуальні заняття - 160 грн за годину.
- Заняття в міні-групі 2-5 чол – 100 грн за годину.

Порекомендуйте мої заняття своїм друзям і отримайте 100 грн бонус за кожного друга, навіть якщо самі зі мною не займаєтесь, а випадково побачили це оголошення.

Що я пропоную:
1. Доброзичливість, професіоналізм, результативність.
2. Індивідуальні та групові заняття.
3. Відеозапис всіх уроків, щоб учні повторювали, а батьки контролювали.
4. Безпечні онлайн заняття – Skype або Zoom.
5. Безкоштовні електронні матеріали.
6. Живе спілкування у вайбер- та телеграммгрупах.
7. Цікаві та інформативні матеріали в інстаграмм.
8. Зручний графік з 9.00 до 22.00.
9. Можливість підготовки навіть з нульовими знаннями.
10. Постійний контроль знань.
11. Заняття українською чи російською мовою на Ваш вибір.

Про себе: здобула освіту в ХНУ ім. В. Н. Каразіна та Національній юридичній академії ім. Я. Мудрого. Середній бал моїх учнів 180-185. У 2020 р. більше 40% моїх учнів отримали вище 180 балів на ЗНО.

Примітка: для більш повної і детальної інформації про діяльність цього репетитора, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо до репетитора за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації.


Відгуки користувачів про репетитора в Харкові: Рита Юрьевна



відгук про репетитора
Катерина
12 травня 2016, 10:59 #

Очень хороший,доброжелательный преподаватель,который все четко и интересно объясняет.Маргарита Юрьевна предоставляет много разного материала для закрепления информации:видео,карты,картинки,презентации и т.п. Постоянно идет проверка усвоенного материала,разбираются непонятные задания с тестов.Все что от нее зависит в подготовке к ЗНО старается дать,остальное зависит от ученика
И конечно большой плюс- демократичные цены.

відгук про репетитора
Ирина0_0
02 червня 2017, 18:21 #

Занималась с Ритой Юрьевной почти год и хотела бы поделиться своим мнением на этот счет. Рита Юрьвна просто замечательный преподаватель, с ней очень легко и просто работать, материал подаеться не сухой и безвкусный как в школе, а в очень интересной форме (иногда с необычными фактами и прикольными подробностями). Так как уроки истории в школе как таковыми уроками и назвать нельзя, уровень знания предмета у меня был нулевой. Но вместе с Ритой Юрьевной мы смогли поднять его до очень высокого и набрать прекрасный балл на ЗНО, даже меньше чем за год Маргарита Юрьевна очень ответственый учитель, всегда готова пойти Вам на встречу и подстроить свой график. к сожелению, на даный момент очень мало учителей, которые так отдаються своей работе. Очень отзывчивая и приятная, всегда скидывает много разного материала такого как карты, книги, хрестоматии, просто ссылки на полезные сайты. За год работы не осталсь вообще плохих воспоминаний. Просто прекрасный учитель, всем рекомендую!!!

відгук про репетитора
Александра
14 березня 2021, 12:23 #

Никогда не поверю, что педагог может одновременно быть профессионалом в различных сферах знаний.Гуманитарные и точные науки это небо и земля. По принципу от скуки на все руки.


Додати коментар ↑ на початок