Відповіді на ЗНО з географії 2013

ЗНО з географії буде проведено 15 червня 2013р. Зміст завдань базується на основі Програми ЗНО з географії, яка є затвердженою МОН України та заздалегідь оприлюднена для підготовки учнів до тестування.

Всього на тестування винесено 56 завдань. Для їх виконання відведено 2,5 години (150 хвилин). На ЗНО з географії дозволено брати лише ручку та питну воду у прозорій пляшці.

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з географії →

Структура ЗНО з географії


Перший блок - тести
Перші 42 завдання у тестуванні подані у вигляді тестів, де до запитання подається чотири варіанти відповідей, з яких лише одна відповідь є вірною.

Другий блок - встановлення відповідності
Наступні шість завдань у тесті ЗНО направлені на встановлення відповідності між даними, поданими у дві колонки. Учень має утворити логічні пари на основі запитання до завдання. У кожній колонці по чотири певних визначення чи числа. Якщо всі чотири логічні пари з'єднані правильно, завдання вважається виконаним.

Третій блок - вибір правильних значень
Ще шість завдань у тестування з географії 2013р. базуються на виборі правильних відповідей. Проте не однієї, я к у першому блоці, а трьох із семи запропонованих. До кожного завдання подано сім відповідей, серез яких учень має знайти лише три вірні.

Четвертий блок - завдання з короткої відповіддю
Останні два завдання у ЗНО 2013 з географії подаються у вигляді задач з короткою відповіддю, які потрібно розв"язати для отримання числового результату. У бланк відповідей записується числова відповідь з вказанням одиниць вимірювання результату завдання.

Оцінювання відповідей ЗНО з географії


Завдання першого блоку тестування оцінюються в один бал, якщо відповідь правильна, та в нуль балів, якщо відповідь неправильна або взагалі не вказана у бланку відповідей.

Завдання другого блоку оцінюється від нуля до 4 балів. Бал нараховується за кожну правильно встановлену логічну пару. Таким чином, за кожне завдання другого блоку максимально можна отримати 4 бали.

Аналогічно і завдання третього блоку - при виборі всіх трьох правильних відповідей на одне завдання учень отримує 3 бали; при виборі двох правильних - 2 бали і т.д. В разі, якщо учень не вибрав жодної правильної відповіді або не вказав відповіді у бланку відповідей, йому нараховується нуль балів за це завдання.

Два останні завдання оцінюються в нуль балів, якщо відповідь неправильна або взагалі не надана, та в 2 бали, якщо відповідь правильна. Один бал у цьому блоці не ставиться взагалі.

При правильному виконанні абсолютно всіх завдань ЗНО з географії 2013 максимально учень може набрати 88 балів.


Відгуки користувачів: Відповіді на ЗНО з географії 2013




Додати коментар ↑ на початок