Інформація про навчальний заклад:
Програма занять гуртка дуже різноманітна. Починають новачки із знайомства з правилами гігієни праці, первинної обробки продуктів та їх нарізування.
Згодом діти переходять до приготування страв за принципом послідовного переходу від простого до складного: холодні страви, закуски, перші страви, страви з риби та м’яса.
Особлива увага приділяється якісному виконанню гуртківцями кожної операції. Приготування страв вимагає уваги, спокою та зосередження.
Разом з педагогом вихованці мають змогу вирушити в кулінарну подорож українською кухнею. Україна здавна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними властивостями.
Борщі і пампушки, вареники і галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі в усьому світі. Багато рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними, неповторними смаковими якостями, ароматом, соковитістю із задоволенням опановують гуртківці.
Програми навчання:
- кулінарія
Примітка: для більш повної і детальної інформації про позакласне навчання в цьому навчальному закладі звертайтесь за номерами телефонів, які вказані в блоці контактів.
Позашкільна освіта за напрямами: